Βρήκε υποψήφιο για τον Δήμο  της Θεσσαλονίκης ο Τσίπρας

Βρήκε υποψήφιο για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης ο Τσίπρας

-Τον… μάρτυρα Γ. Μπουτάρη

Οι νταήδες που χτύπησαν τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης έλυσαν ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου είναι πάρα πολύ χαμηλή η πρόσβαση και η επιρροή του. Απόδειξη, η μικρή εκπροσώπησή του στους περισσότερους δήμους, μικρούς και μεγάλους. Και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, που θα γίνουν το 2019, θα έχει μεγάλα ζόρια για να κερδίσει δήμους, ιδιαίτερα… πρώτης κατηγορίας.

Με την επίθεση που δέχθηκε ο Μπουτάρης στην εκδήλωση για τη μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, είδε ξαφνικά φως το κυβερνητικό επιτελείο.

«Ο Μπουτάρης μάς λύνει το πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά τα τραμπούκικα χτυπήματα και τις δηλώσεις συμπαράστασης από όλους τους πολιτικούς χώρους οι μετοχές του ανέβηκαν», είπε ο στενός περίγυρος της ηγετικής ομάδας. «Βρήκαμε τον άνθρωπο που ψάχναμε. Ο Μπουτάρης όχι μόνο μας λύνει το πρόβλημα αλλά και με τους επαίνους που άκουσε αναβαθμίστηκε, από κει που ήταν στα κάτω του, και σίγουρα θα πάρουμε και τον δήμο».

Δεν απομένει παρά να του κάνει και… επίσημα την πρόταση ο Αλέξης.

Να σημειώσω ότι από κοντά έχει τον μπαρμπα-Γιάννη και ο Σταύρος Θεοδωράκης, που θα τον στηρίξει για δήμαρχο κόντρα στη γραμμή του Κινήματος Αλλαγής, και αυτό ίσως να είναι το τέλος του γάμου…

Φωτο: mononews.gr


Σχολιάστε εδώ