Οι κινήσεις για το γηπεδικό συνδέονται με το σκηνικό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οι κινήσεις για το γηπεδικό συνδέονται με το σκηνικό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΑΚΟΥ


Οι εξελίξεις τρέχουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα γνωρίζουμε το επόμενο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Παϊρότζ τρέχει προκειμένου το θέμα να τελειώσει και η ΠΑΕ να περάσει στα χέρια του.

Οι κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το «Athens Alive», που επιδοκιμάζονται και από την κυβέρνηση έχουν παίξει τον ρόλο τους σε όλο αυτό. H ατζέντα συναντήσεων του Ταϊλανδού περιλάμβανε και έλληνες επιχειρηματίες. Στόχος να τους πείσει να μπουν στην ομάδα του, όχι τόσο για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως για τον Βοτανικό!

Διότι ο Παναθηναϊκός είναι η μία πλευρά της επένδυσης της Panasia, αφού η άλλη έχει να κάνει με το γηπεδικό… Κι εκεί ο Παϊρότζ ψάχνει για ντόπιους συμπαίκτες με βαριά πορτοφόλια και θέλει να έχει τη συγκατάθεση της κυβέρνησης.

Στην πιάτσα λένε πως θέλουν να τελειώσουν γρήγορα την υπόθεση για να μην… προλάβει ο Γιαννακόπουλος. Ο τελευταίος, όμως, έκανε μια κίνηση που ίσως παίξει τον πλέον καθοριστικό ρόλο. Παίρνει τον Eρασιτέχνη. Και δεν είναι μόνο ότι ανασταίνει κάτι που έπνεε τα λοίσθια. Ο Ερασιτέχνης έχει λόγο στο γηπεδικό. Άρα εμπλέκεται και με την ΠΑΕ…


Σχολιάστε εδώ