Έναν χρόνο χρωστάνε οδοιπορικά σε πυροσβέστες

Έναν χρόνο χρωστάνε οδοιπορικά σε πυροσβέστες

Δεν φτάνει που οι μισθοί των πυροσβεστών, όπως και των υπόλοιπων ένστολων, έχουν… καθηλωθεί εδώ και χρόνια αλλά τους υποχρεώνουν να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα, μακριά από τον τόπο που ζουν, χωρίς να τους πληρώνουν τα οδοιπορικά, με αποτέλεσμα να τα πληρώνουν από την τσέπη τους και να μειώνεται ακόμα περισσότερο το εισόδημά τους!

Αυτό καταγγέλλει η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών, σε έγγραφο που απέστειλε προς τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Τόσκα, τον υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Καπάκη, τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τα κόμματα, στο οποίο αναφέρει πως οφείλονται οδοιπορικά σε πυροσβέστες που συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά προγράμματα που έγιναν πέρυσι!

Για να μη συμβαίνει αυτό το απαράδεκτο γεγονός, η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών ζητά να προκαταβάλλονται τα οδοιπορικά, ή μέρος τους, στους πυροσβέστες που επιλέγονται να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα και φυσικά να δοθούν άμεσα τα οδοιπορικά που οφείλονται.

Φωτο: zougla.gr


Σχολιάστε εδώ