Η προσπάθεια για αναγέννηση του διαλυμένου Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Η προσπάθεια για αναγέννηση του διαλυμένου Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΑΚΟΥ


O Γιάννης Αλαφούζος προτίμησε τη λύση της PANASIA για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και, όπως φαίνεται, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στρέφει την προσοχή του στη διάσωση του Ερασιτέχνη, που βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης.

Ο επικεφαλής της «πράσινης» ΚΑΕ περιμένει να δει πόσα και ποια είναι τα χρέη του Ερασιτέχνη, αλλά ήδη έχει κάνει ένα πλάνο για να πάρει ανάσα ο σύλλογος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασίσει τη θέσπιση κάρτας φιλάθλου, η αγορά της οποίας θα δίνει διάφορα προνόμια σε σχέση με τα εισιτήρια των αγώνων μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Επίσης, πρόθεσή του είναι να μπαίνει ένα μικρό αντίτιμο για μεμονωμένα εισιτήρια της ΚΑΕ με σκοπό την ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Η εκτίμηση είναι πως αυτές οι κινήσεις αλλά και κάποιες άλλες μπορούν να καταστήσουν αυτοχρηματοδοτούμενο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ώστε «να μην περιμένει τον κάθε Γιαννακόπουλο για να τον σώσει», όπως είπε ο ίδιος.

Στόχος να απαλλαγεί ο σύλλογος από τα χρέη, να γίνουν κάποια τμήματα ανταγωνιστικά (π.χ., το βόλεϊ που ήδη το έχει στηρίξει και αυτή τη σεζόν) και ο Ερασιτέχνης να πρωταγωνιστεί σε όλα αθλήματα.
Ο Γιαννακόπουλος έχει δύο βασικά ατού σε αυτή του την προσπάθεια. Αφενός την οικονομική δυνατότητα και αφετέρου τη σχεδόν καθολική αποδοχή του κόσμου του Παναθηναϊκού, αφού παραμένει κοντά στον σύλλογο διαχρονικά.

Και για όλους, Παναθηναϊκούς ή μη, αλλά μη φανατικούς, θα ήταν ευχής έργον και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του και να μην προκαλεί οίκτο και ειρωνικά χαμόγελα, όπως τώρα.


Σχολιάστε εδώ