Ραντεβού με τους ειδικούς της Υγείας στις 11-13 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο

Ραντεβού με τους ειδικούς της Υγείας στις 11-13 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο

Ένα νέο συνέδριο – πολυθεματική εκδήλωση στον χώρο της υγείας, το οποίο στοχεύει στη σωστή και άμεση ενημέρωση του κοινού από τους ειδικούς της υγείας, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή, την επιστημονική αρτιότητα και εγκυρότητα περισσοτέρων από 40 ειδικών επιστημονικών ιατρικών εταιρειών πολλών ειδικοτήτων και φορέων του χώρου της υγείας και με τη συμμετοχή πολλών Συλλόγων Ασθενών.

Οι «Ημέρες Υγείας 2018», θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 11 έως τις 13 Μαΐου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Καταξιωμένοι επιστήμονες θα προσφέρουν συμβουλές πολύ υψηλού επιπέδου στους συμμετέχοντες με απολύτως κατανοητό τρόπο και θα ενημερώνουν για τις δυνατότητες και τα δεδομένα της υγείας σήμερα, έτσι που οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν αξιόπιστες γνώσεις και δεξιότητες, για την διαφύλαξη τόσο της δικής τους υγείας όσο και της οικογένειάς τους, για όλα τα επίκαιρα θέματα της ιατρικής και της υγείας, της τεχνολογίας, του εθελοντισμού, αλλά και να ρωτήσουν τους ειδικούς για όλα τα προβλήματα υγείας που τους απασχολούν.

Σε κάθε προγραμματισμένη ομιλία ο γιατρός ή η ομάδα γιατρών και επιστημόνων υγείας μετά την αρχική παρουσίαση του θέματος προς συζήτηση, θα δίνει/ουν το λόγο στο κοινό, το οποίο με τη σειρά του θα θέτει ερωτήσεις, οι οποίες θα απαντώνται από τον αρμόδιο γιατρό. Το κοινό θα έχει στη διάθεσή του όλο τον απαραίτητο χρόνο για να λάβει τις σχετικές απαντήσεις.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής συνεισφοράς του συνεδρίου θα διενεργηθεί και εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, από κινητή μονάδα της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών « Γ. Γεννηματάς».

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα δοθεί επίσης η δυνατότητα στους επισκέπτες, να επωφεληθούν από τις προσφορές με δωρεάν κουπόνια για πακέτα εξετάσεων, μαστογραφία, ΠΑΠ τεστ, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις, κ.τ.λ. προσφορά από εργαστήρια μη κερδοσκοπικών φορέων και από διαγνωστικά κέντρα και σε χρόνο που θα επιλέξουν οι επισκέπτες μας.


Σχολιάστε εδώ