Επέστρεψε στον θρόνο του ο Ολυμπιακός! (βίντεο)

Επέστρεψε στον θρόνο του ο Ολυμπιακός! (βίντεο)

Μετά από 3 χρόνια ξανά πρωταθλητής.  Θρύλος κατέκτησε πανηγυρικά μέσα στο κατάμεστο Ρέντη, το 28ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας επέστρεψε στη φυσική της θέση!

Ο πολυνίκης του θεσμού Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για το 2018, επικρατώντας στον 3ο τελικό με 3-0 σετ,  του ΠΑΟΚ και με 3-0 στη σειρά των τελικών έφερε την κούπα στο Λιμάνι.  Η ανωτερότητα του Θρύλου τη φετινή σεζόν, αποτυπώθηκε με το αήττητο που συνοδεύει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη διάρκεια του οποίου οι Πειραιώτες μέτρησαν 30 νίκες σε ισάριθμα ματς (22Χ22 και  στην κανονική διάρκεια).  Η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας έκλεισε ιδανικά μια άκρως επιτυχημένη χρονιά κατά την οποία διεκδίκησε τον ευρωπαϊκό τίτλο μετέχοντας στον τελικό του CEV Challenge Cup που διεξήχθη στο ΣΕΦ, ενώ πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της και το 5ο Λιγκ Καπ το οποίο κατέκτησε για 4η διαδοχική σεζόν.

Έφτασε τους 54 τίτλους το Βόλεϊ Ανδρών

Έτσι ο Θρύλος έφτασε στους 54 τίτλους στο βόλεϊ Ανδρών, μετρώντας 2 ευρωπαϊκούς τίτλους (Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης, Τοp Teams Cup), 28 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 17 Κύπελλα Ελλάδας, 5 Λιγκ Καπ και 2 Σούπερ Καπ.

Το απόλυτο αφεντικό!

Από κει και πέρα ο Θρύλος ήταν το απόλυτο αφεντικό στο φετινό πρωτάθλημα και με την επικράτηση με 3-0 στη σειρά των τελικών (χάνοντας μόλις δυο σετ στον 1ο τελικό) από τον ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε την ξεκάθαρη ανωτερότητά του. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν εμφατικά στην κορυφή, από την οποία «γκρέμισαν» τους Θεσσαλονικείς σε βάρος των οποίων επικράτησαν πέντε φορές σε πέντε αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα (δυο στην κανονική διάρκεια και τρεις στα πλέι οφ).  Στο σημερινό 3ο τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο Ρέντη, από τον κόσμο του Θρύλου που δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ο Θρύλος ήταν το απόλυτο αφεντικό και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ.

Πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο Βούλγαρος Τοντόρ Αλεξίεφ.

 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

 


Σχολιάστε εδώ