Απεταξάμην τον Σαμαρά…

Απεταξάμην τον Σαμαρά…

…είναι η ερμηνεία που δίνουν όλοι εκείνοι, ένθεν και ένθεν, που άκουσαν την ομιλία του Νικήτα Κακλαμάνη στην εκδήλωση που έκανε στο Πολεμικό Μουσείο.

Εκδήλωση που ήταν εντυπωσιακή όχι μόνο από πλευράς συμμετοχής αλλά και για τους κορυφαίους που παραβρέθηκαν, με πρώτο και πιο σημαντικό τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή αλλά και την Ντόρα, που έδωσε το δικό της στίγμα. Εντύπωση προκάλεσε και η απουσία του Αντώνη Σαμαρά, που επιβεβαιώνει τον τίτλο.

Πολύ περισσότερο, όμως, η ευθεία αποστασιοποίηση του Νικήτα Κακλαμάνη, που φτάνει μέχρι την αποδοκιμασία της δημόσιας πρόσκλησης του Σαμαρά, μέσα από άρθρο του, προς το Κίνημα Αλλαγής, για το οποίο είπε ότι είναι ο απαραίτητος εταίρος. Τόνισε με έμφαση στην ομιλία του: «Κάποιοι θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό με δεκανίκια.

Εμείς ξεκινάμε τον αγώνα για να τον κάνουμε πρωθυπουργό χωρίς δεκανίκια και τη ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση», που έστελνε το μήνυμα της… νομιμοφροσύνης!

Το ερώτημα, πάντως, πολλών από τους παρευρεθέντες ήταν πού το πάει ο Σαμαράς, με κάποιους να διερωτώνται αν ετοιμάζει νέα «Πολιτική Άνοιξη».


Σχολιάστε εδώ