ΠΡΟΣΟΧΗ! Κλειστή η Πειραιώς λόγω βροχόπτωσης

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κλειστή η Πειραιώς λόγω βροχόπτωσης

Κλειστή είναι η οδός Πειραιώς λόγω της έντονης βροχόπτωσης που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Αττική. Σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Διεκόπη ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ξάνθη, στη Λεωφόρο. Ξεπερνούν τις 30 οι κλήσεις που έχει δεχτεί η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει προκληθεί στους δρόμους γύρω από την οδό Πειραιώς λόγω κακοκαιρίας. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Χαμοστέρνας μέχρι την Ομόνοια, στην άνοδο και από το ύψος της Πέτρου Ράλλη με κατεύθυνση τον Πειραιά, στην κάθοδο.

Κλειστή λόγω συσσώρευσης υδάτων είναι και στα δύο ρεύματα η υπόγεια γέφυρα Λιάσκου στην Ελευσίνα.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε 12 κλήσεις, κυρίως από το κέντρο της Αθήνας, για την απάντληση υδάτων από υπόγεια. Στα βόρεια Προάστια, η κακοκαιρία ξεκίνησε με χαλαζόπτωση. Έντεκα συνεργεια με 22 πυροσβέστες παρεμβαίνουν όπου κρίνεται αναγκαίο.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής παρενέβησαν μεταξύ άλλων στις οδούς Πατησίων, Μιχαήλ Βόδα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Ιουλιανού και στην Ακαδημία Πλάτωνος, στην Νέα Ιωνία το Ντράφι και Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από το μεσημέρι ξεκίνησαν τοπικές βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές στην Αττική, ενώ ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού και τη Δευτέρα.

Τη Δευτέρα, άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική νησιωτική χώρα, καθώς και στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε και σε πολλές περιοχές της Πάτρας η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε νωρίτερα με αποτέλεσμα να κλείσει ακόμα και η ακτή Δυμαίων και η κίνηση των οχημάτων να γίνεται σε μία μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ: newpost.gr


Σχολιάστε εδώ