Καραμανλής:  Μη με ανακατεύετε…

Καραμανλής: Μη με ανακατεύετε…

Μήνυμα προς τα εκτός Νέας Δημοκρατίας στελέχη, ώστε να μην επικαλούνται ή να χρησιμοποιούν το όνομά του προκειμένου να προωθήσουν τις πολιτικές φιλοδοξίες τους, έχει στείλει ο Κ. Καραμανλής. Πόσω μάλλον να εμφανίζονται ως εκφραστές ή συνεχιστές της πολιτικής που εκείνος ως πρωθυπουργός εφάρμοσε την περίοδο 2004 – 2009.

Με τον τρόπο αυτό ο πρώην πρωθυπουργός επιχειρεί να βάλει φρένο και στη φημολογία που καλλιεργείται από συγκεκριμένη πτέρυγα της παράταξης, βάσει της οποίας ενθαρρύνει τις κινήσεις των συγκεκριμένων στελεχών. Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του δεν διστάζει να υπογραμμίσει τη δυσφορία του για την τακτική που ακολουθούν ορισμένα στελέχη, προβάλλοντας τη δήθεν στενή σχέση μαζί του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μηνύματά του έχουν φτάσει στους αποδέκτες, με πρώτον και… καλύτερο την τρέχουσα χρονική περίοδο τον Β. Αντώναρο, με τον οποίο οι σχέσεις έχουν πλέον διακοπεί. «Δεν γίνεται να λες ότι είσαι Καραμανλικός και να πετροβολάς τη Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε ο βουλευτής Σερρών Κ. Αχ. Καραμανλής, με τις πληροφορίες να επισημαίνουν ότι με τις φράσεις του αυτές εξέφραζε τις απόψεις και του πρώην πρωθυπουργού.

Τα μηνύματα φαίνεται να έχουν πιάσει τόπο, καθώς ο Β. Αντώναρος αποφεύγει συστηματικά οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο του Κ. Καραμανλή, ενώ σε δηλώσεις της η Κ. Παπακώστα ανέφερε ότι είναι οπαδός της… καραμανλικής σκέψης!

Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν ο πρώην πρωθυπουργός είχε… αποθαρρύνει τον Π. Καμμένο στο να επικαλείται το όνομά του ή τα πεπραγμένα του την περίοδο 2004 – 2009. Και στην περίπτωση αυτή εκείνος που είχε αναλάβει να… μεταφέρει το μήνυμα ήταν Κ. Αχ. Καραμανλής, ο οποίος είχε σημειώσει ότι δεν μπορείς να επικαλείσαι τον Κ. Καραμανλή και την ίδια στιγμή να συνεργάζεσαι με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έκτοτε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έπαψε να αναφέρεται στον πρώην πρωθυπουργό ή το κάνει όλο και πιο σπάνια.


Σχολιάστε εδώ