Άγριες κόντρες προκαλεί  και μετά θάνατον ο Μητσοτάκης!

Άγριες κόντρες προκαλεί και μετά θάνατον ο Μητσοτάκης!

Ν. Λιναρδάτος κατά Θ. Διαμαντόπουλου

«Μεγάλη του έγνοια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η οικογένεια. Ξέδομα, οι κουβέντες με έναν αριθμό φιλικών προσώπων. Ουσία και νόημα και αλήθεια για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου», γράφει σε κείμενό του στην «Καθημερινή» ο στενός συνεργάτης και φίλος του Νίκος Λ. Γ. Λιναρδάτος, ο οποίος ήταν υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στην κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη.

Αφορμή, η κριτική του καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλου στο βιβλίο με τίτλο «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια – Τόμος Α’: 1942-1974» του Αλέξη Παπαχελά.

Ο οποίος κ. Διαμαντόπουλος έχει συγγράψει τον Β’ Τόμο της πολιτικής βιογραφίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, παρότι είχε χαρακτηρίσει την κριτική του Διαμαντόπουλου για τον πρώτο τόμο «ό,τι χειρότερο έχει γραφεί για εμένα».

Μάλιστα, ο κ. Θανάσης Διαμαντόπουλος κυκλοφόρησε και ένα βιβλιαράκι με τίτλο «Το πορτρέτο ενός ηγέτη. Από την ιστορία του Μητσοτάκη στον Μητσοτάκη της ιστορίας. Μνήμες και σκέψεις από μια 25χρονη γνωριμία». Ο Ν. Λιναρδάτος, σχολιάζοντας την κριτική του Διαμαντόπουλου, γραφεί ότι «είναι η αντίδρασή του στην καθολική αναγνώριση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ως statesman και εξέχουσας προσωπικότητας της μεταπολεμικής Ελλάδος»!


Σχολιάστε εδώ