Κόμμα δεξιά της ΝΔ στα σκαριά…

Κόμμα δεξιά της ΝΔ στα σκαριά…

-Βλέπει η «Καθημερινή»

Απορίες και ερωτήματα προκαλεί το κύριο άρθρο της «Καθημερινής» (στο φύλλο της Πέμπτης, 12 Απριλίου) όπου, εμμέσως πλην σαφώς, περιγράφεται ως πιθανή η ίδρυση νέου πολιτικού φορέα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Και για να φτάνει η συγκεκριμένη εφημερίδα να το αναφέρει στην πρώτη της σελίδα, σημαίνει ότι έχει υπόψη της διεργασίες που αυτή την περίοδο εξελίσσονται στο παρασκήνιο και θα εκδηλωθούν τους αμέσως επόμενους μήνες. Υπό τον τίτλο «Ειλικρινείς προτάσεις», γράφει επί λέξει η «Καθημερινή»:

«Η συζήτηση που έχει προκληθεί για το ποιος μπορεί και πρέπει να είναι εταίρος στη Ν.Δ., εφόσον αυτή κερδίσει τις επόμενες εκλογές, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Όσοι κατακρίνουν τη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής δεν στερούνται επιχειρημάτων. Το ερώτημα είναι αν βλέπουν άλλον πιθανό εταίρο, ενδεχομένως στα δεξιά της Ν.Δ., με τη μορφή σχήματος που θα δημιουργηθεί στο μέλλον. Ίσως να επιδιώκουν την αυτοδυναμία.

Ή να μη θέλουν τη Ν.Δ. στην εξουσία. Επειδή οι επιλογές είναι περιορισμένες, καλό είναι οι σχετικές τοποθετήσεις να είναι ρεαλιστικές από την πλευρά όσων ενδιαφέρονται για το μέλλον της Κεντροδεξιάς».


Σχολιάστε εδώ