Όπως ανήγγειλε ο Φλαμπουράρης…

♣ ­­­…από τον Αύγουστο η κυβέρνηση θα πάρει στα χέρια της τα κλειδιά της χώρας. Προλαβαίνετε να… μεταναστεύσετε.

♣ ΥΠΕΞ: «Η ελληνική κυριαρχία στα Ίμια είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη». Απλώς δεν πηγαίνουμε προς τα ‘κει γιατί δεν έχει ομπρέλες και beach bars.

♣ Να μην καλλιεργούμε, λέει, την ηττοπάθεια στη χώρα σε σχέση με την Τουρκία. Δηλαδή, εσάς η παρουσία Καμμένου – Κουβέλη στο Άμυνας σας προκαλεί ενθουσιασμό;

♣ Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι σε τεντωμένο σχοινί, όσο ότι πάνω στο σχοινί περπατάει ο… Καμμένος.

♣ Τον… χαβά του ο Κουβέλης: «Δεν είναι όμηροι οι δύο στρατιωτικοί». Είχαν πάει Τουρκία για ψώνια κι έχασαν την πτήση της επιστροφής.

♣ Οι άλλοι προσπάθησαν να χωρέσουν σε 60 δευτερόλεπτα (!) όλα τα ψέματα του Τσίπρα. Εδώ μιλάμε για τρίωρη ταινία του Αγγελόπουλου.

♣ Να κυλάει αργά και βασανιστικά. Και στο τέλος να μην κερδίζει κανένας.

Και δεύτερη τετραετία στην εξουσία «βλέπει» ο Τσίπρας. Και να σκεφτείς ότι δεν έχει ακόμη νομιμοποιηθεί η χρήση κάνναβης!

♣ Ν. Παππάς για Σκοπιανό: «Πρέπει τα Βαλκάνια να αποκτήσουν πρόσβαση στις θάλασσες». Τι λέμε τώρα; Όπου να ‘ναι θα έχουν πρόσβαση στο Παγκράτι!

♣ Τις μισές μέρες ο Στ. Θεοδωράκης κάνει κριτική στην κυβέρνηση, τις υπόλοιπες τη στηρίζει. Είναι αυτή η… σοφή στρατηγική του «πατάω σε δύο βάρκες»…

…που έφτασε το Ποτάμι στο 1%!

Για το γεγονός ότι στο Μαξίμου πιστεύουν πως ο Δραγασάκης θα δώσει νέα πνοή στην ανάπτυξη τι να πεις; Περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει το «Survivor» ο… Κατρού­γκαλος.

♣ Το «Power of Love» ο Πολάκης!

Σχεδόν τρεις στους δέκα Έλληνες πιστεύουν σοβαρά ότι μας ψεκάζουν. Παραδόξως, δεν έχουν ακόμη συλληφθεί, ούτε καν… νοσηλεύονται!

♣ Σύμφωνα με προφητείες, το «ξανθό γένος» (Ρωσία) θα απελευθερώσει την Πόλη και θα τη δώσει στην Ελλάδα. Προς το παρόν εξοπλίζει την Τουρκία με πυραύλους S-400.

♣ Από τον προσεχή Αύγουστο η κυβέρνηση θα πάρει στα χέρια της τα κλειδιά της χώρας. Προς το παρόν τα έχει παραδώσει στους δανειστές.

♣ 4.000 επιπλέον οι εισακτέοι στα ΑΕΙ το 2018. Του χρόνου βλέπω να μπαίνουν κι όσοι περνούν έξω από τα πανεπιστήμια. Ο καστανάς στη γωνία…

♣ Με βάση έρευνα της ΚΑΠΑ Research, το κόμμα Βαρουφάκη παίρνει 1,2%. Και μετά σου λέει ότι ως λαός έχουμε αυξημένη αίσθηση του χιούμορ.

Κατρούγκαλος: «Δεν φοβόμαστε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία». Ε, κι αν εισβάλουν, θα κάνουμε ότι κοιμόμαστε.

♣ Και 2,5% η Ένωση Κεντρώων. Αντικειμενικά, βγάζει περισσότερο γέλιο ο Λεβέντης.

♣ Ληστές μπήκαν σε σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά και τον πυροβόλησαν επειδή αντιστάθηκε. Ε, ας έκανε πως κοιμάται… που θα ‘λεγε κι ο Τόσκας.

♣ Στη Σαντορίνη έβαλαν διοικητή του νοσοκομείου πρώην ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ, στη Πάτρα μια τύπισσα που έπαιρνε παράνομα επί 22 χρόνια τη σύνταξη του νεκρού πατέρα της. Με οντισιόν τους επιλέγουν…

♣ … ή τους έχουν προσφορά τα… Lidl;

♣ Τ. Κουΐκ: «Η Ελλάδα θα είναι συνέχεια στο πλευρό της Κύπρου». Ωχ! Δεν γλιτώνει με τίποτα. Η… Κύπρος.

♣ Το λάθος ήταν του επιχειρηματία. Τι πήγε να μείνει στην Κηφισιά κι όχι στα Κάτω Πετράλωνα; Έχουν και λιγότερη υγρασία…

Λαϊκή κατακραυγή επειδή ο Κωστέτσος έκανε επίδειξη μόδας έξω από το Ηρώδειο. Υπομονή, θα μπει και μέσα. Σιγά σιγά…

♣ Στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιοι Βαρουφάκης, Ζωή, Λαφαζάνης, Καρατζαφέρης, Μπαλτάκος.

♣ Βλέπω να χρεοκοπεί οσονούπω το Τσίρκο «Medrano».

♣ Το κακό δεν είναι ότι ο Ν. Τόσκας δεν κατανοεί τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα. Το… χειρότερο είναι που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.

♣ Εντάξει, μόνο στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) θα μπορούσαμε να έχουμε τροχαίο με σύγκρουση μοτοσυκλετών. Με το καλό και ναυάγιο με… τρόλεϊ.

♣ Αλλά και στην Ξάνθη δύο ΙΧ συγκρούστηκαν με… άλογο. Θέμα χρόνου είναι να ‘χουμε και τροχαίο με υποβρύχιο, ανοιχτά της Εθνικής Αθηνών – Λαμίας.


Σχολιάστε εδώ