Οι μουσαφίρηδες λύνουν και δένουν στη ΝΔ του Μητσοτάκη

Οι μουσαφίρηδες λύνουν και δένουν στη ΝΔ του Μητσοτάκη

-Μέχρι και τον κουμπάρο του, τον Μπεκίρη, καθάρισαν…

Επέστρεψε, μετά την… αγρανάπαυση στην οποία είχε τεθεί, στην ενεργό δράση, με τις πλάτες της Μαρέβας, και άρχισε τις εκκαθαρίσεις ο Τάκης Θεοδωρικάκος, πρώην γραμματέας της ΚΝΕ – «παιδί» του Χαρίλαου, που πήρε μεταγραφή για τη ΝΔ και έγινε κολλητός του Κυριάκου, όμως κάποια στιγμή, άγνωστο για ποιον λόγο, μπήκε στην καραντίνα.

Πρώτο θύμα, ο κουμπάρος του Κυριάκου, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου της ΝΔ. Και παραιτήθηκε κάθε άλλο παρά για προσωπικούς λόγους, όπως ειπώθηκε.

Στη θέση του ο Στέλιος Πέτσας, στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και επικεφαλής της ομάδας των συμβούλων του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχει καταγραφεί ως αντίπαλος του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα, τομεάρχη Οικονομικών.

Την ίδια στιγμή, η εκπρόσωπος Τύπου Μαρία Σπυράκη έχει βάλει στη γωνία τους αναπληρωτές της, Σοφία Ζαχαράκη, Κων. Κυρανάκη, Νίκο Ρωμανό και Σπύρο Σταυρίδη.

Αποτέλεσμα των… πρωτοβουλιών των δύο… μουσαφίρηδων είναι η οργή των γηγενών, που χρόνια αγωνίζονται για την παράταξή τους και έρχονται τώρα οι ξενόφερτοι να κάνουν κουμάντο.


Σχολιάστε εδώ