Χακάν Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα να επωφεληθεί από μία ισχυρή χώρα σαν την Τουρκία αντί να καλύπτει τις αποτυχίες της

Χακάν Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα να επωφεληθεί από μία ισχυρή χώρα σαν την Τουρκία αντί να καλύπτει τις αποτυχίες της

Από την Προύσα όπου βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Χακάν Τσαβούσογλου, και όπως αναφέρει το kathimerini.gr,  σχολίασε, προφανώς, τις δηλώσεις Π. Καμμένου επιρρίπτοντας στην ελληνική πλευρά την ευθύνη για την όξυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Οι Έλληνες πολιτικοί  αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.  «Είναι γείτονάς μας. Και η Τουρκία είναι μία πολύ ισχυρή χώρα. Επιθυμία μας θα ήταν η Ελλάδα να κοιτούσε να επωφεληθεί από μία τέτοια ισχυρή χώρα – γείτονα, γιατί είναι προς το συμφέρον και της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Αλλά οι ισορροπίες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν αλλάξει. Προκειμένου να στρέψουν το βλέμμα του ελληνικού λαού από την οικονομική κατάσταση, προβαίνουν σε μία στοχευμένη προσπάθεια να καλύψουν τις αποτυχίες τους στρέφοντας το ενδιαφέρον προς άλλη κατεύθυνση», κατέληξε ο κ. Τσαβούσογλου.

Μάλλον μας ο κ.  Τσαβούσογλου δεν βλέπει και δεν ακούει την ρητορική του Προέδρου του “Σουλτάνου” Ερντογάν και την προσπάθεια αποπροσανατολισμού στην χώρα του…

Φωτο:in.gr


Σχολιάστε εδώ