Οι 35 της ΔΗΜΑΡ

Οι 35 της ΔΗΜΑΡ

Με 35 μέλη της εκπροσωπείται η ΔΗΜΑΡ στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Μάλιστα, τα μέλη της ΔΗΜΑΡ δεν προήλθαν από διορισμό αλλά από διαδικασία κάλπης (ψηφοφορία), στην οποία μετείχαν πάνω από 200 σύνεδροι που ήταν στο ιδρυτικό συνέδριο εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι προσήλθαν στις εσωκομματικές κάλπες και επέλεξαν τους εκπροσώπους τους για την Κεντρική Επιτροπή.

Από την κάλπη αναδείχθηκαν νέα πρόσωπα που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε κεντρικά όργανα, ενώ ισχυρή εξακολουθεί να είναι η παρουσία της περιφέρειας αλλά και η δυναμική των κορυφαίων στελεχών του κόμματος.

Νέα πρόσωπα: Βασίλης Κόλλιας (πρώην πρόεδρος νέων αγροτών), Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Στάμου (δημοσιογράφος), Χρήστος Μέγας (δημοσιογράφος), Ηλίας Στάικος, Γιάννης Αργυρός (εκπρόσωπος Τύπου ΔΗΜΑΡ – δημοσιογράφος).

Περιφέρεια: Χρήστος Γκαρμπούνης (Ξάνθη), Ισμήνη Μώρου (Κέρκυρα), Κώστας Μοχιανάκης (Κρήτη), Γιάννης Καραντεμοίρης (Κρήτη), Κατερίνα Μέλφου (Φλώρινα).

Κορυφαία στελέχη και πρώην βουλευτές: Γιώργος Μπουλμπασάκος (γραμματέας ΚΕ ΔΗΜΑΡ), Δημήτρης Χατζησωκράτης, Νίκος Τσούκαλης, Δημήτρης Χαλαζωνίτης, Έφη Παγκάλου, Θόδωρος Μαργαρίτης, Τάσος Δαρσινός, Θωμάς Ψύρρας, Γιάννης Αμοιρίδης.

Και ακόμη οι: Γιώργος Γιάνναρος, Γεράσιμος Γεωργάτος (επανήλθε από το Ποτάμι).


Σχολιάστε εδώ