Πάγωσαν οι διαδικασίες αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων

♣ ­­­ Πάγωσαν οι διαδικασίες αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων. Μέχρι νεωτέρας θα κρίνονται με βάση τις επιδόσεις τους στο τάβλι και στο… καραόκε.

♣ ­­­ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ διαφωνούν για το Σκοπιανό, τα ελληνοτουρκικά, τα Θρησκευτικά κ.ά., αλλά συμφωνούν για τις καρέκλες, τα ρουσφέτια, τα «δωράκια»…

♣ ­­­ Όταν λέει ο Καμμένος ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα πάει μέχρι το τέλος, τι εννοεί; Το τέλος της κυβέρνησης; Της χώρας; Ή του… «Survivor»;

♣ ­­­ Προκλητική και ανιστόρητη, λέει, η δήλωση Τσαβούσογλου ότι τα σύνορα στο Αιγαίο είναι ασαφή. Ο Τσίπρας δεν ήταν που έλεγε ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα;

♣ ­­­ «Μας απειλούν για εσχάτη προδοσία αν ψηφίσουμε σύνθετη ονομασία», παραπονείται ο Ν. Βούτσης.

♣ ­­­ Γιατί, εκείνος τι νομίζει ότι θα κάνουν αν δώσουν τη Μακεδονία; Στροφή στην καριέρα τους;

Επιχειρηματίας, στενός φίλος του Ερντογάν αγόρασε όμιλο Μέσων Ενημέρωσης στην Τουρκία. Τελικά, παντού υπάρχει ένας… Σαββίδης.

♣ ­­­ Ε, αφού ο Ν. Παππάς κήρυξε τον πόλεμο στα fake news, τι άλλο μένει να δούμε; Τη Χρυσή Αυγή να καταγγέλλει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία;

♣ ­­­ Πίστευε σοβαρά ο Βούτσης ότι θα βάλουν την υπογραφή τους για το ξεπούλημα της Μακεδονίας κι ο κόσμος θα τους χειροκροτούσε; Την πίσσα τη θέλουν σκέτη ή να ‘χει και πούπουλα;

♣ ­­­ Κουβέλης: «Εκτιμώ ότι η Τουρκία δεν επιδιώκει ένα θερμό επεισόδιο». Κι όλα αυτά που κάνει, τα κάνει για να… ανέβουν οι τιμές στα μούσμουλα!

♣ ­­­ Με τη… διορατικότητα που τον διακρίνει, βλέπω σύντομα τα τουρκικά πολεμικά να ρίχνουν άγκυρα στη Σέριφο.

♣ ­­­ Ο Τσίπρας, τρία χρόνια τώρα, κυβερνά με τον Π. Καμμένο και την πέφτει στη Φώφη επειδή συζητάει με τον Μητσοτάκη. Θράσος μαζί και υποκρισία!

Ποια παρεμπόδιση στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών; Με το να μπλοκάρουν τις ομιλίες του Άδωνη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προσφέρουν κοινωνικό λειτούργημα.

♣ ­­­ Δίκιο έχει ο Ν. Βούτσης, που λέει ότι δεν είναι ανάγκη οι βουλευτές να έχουν πατρίδα την Ελλάδα. Ιδού, την Κύπρο εκπροσωπεί στη Eurovision η Αλβανίδα Φουρέιρα.

♣ ­­­ Τι θα πει, τι σχέση έχει η Βουλή με τη Eurovision; Γιατί, τι σχέση έχει ο Βούτσης με την πατρίδα; Πόσω μάλλον με τη Eurovision!

♣ ­­­ Πόλεμο από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα καταγγέλλει ότι δέχεται η Β. Θάνου. Να το κοιτάξει.

♣ ­­­ Κάπως έτσι ξεκίνησε κι η Ζαν ντ’ Αρκ και είδαμε πώς κατέληξε.

♣ ­­­ Κατηγορηματικά αντίθετος σε ενδεχόμενη συνεργασία με τη ΝΔ ο Γ. Ρα­γκούσης. Γι’ αυτήν τη θέση βοηθού τμηματάρχη στη Βουλή ούτε συζήτηση, ε;

♣ ­­­ Ο Κοντονής θα ζητήσει το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης για τον Αμβρόσιο. Κι αν δεν συμφωνεί, θα τον… συλλάβει προσωπικά ο ίδιος.

Δυσαρεστήθηκαν και στη ΝΔ με αυτούς που έστειλαν φάκελο με σφαίρα στον Κοτζιά. Χάθηκαν, σου λέει, τ’ αυγά και οι ντομάτες;

♣ ­­­ Σκανδαλίδης: «Θέλουμε να είμαστε δύναμη ανατροπής και νέας αλλαγής αλλά και δύναμη προοδευτικής διακυβέρνησης». Η πίτσα να έχει και μπέικον ή μόνο μανιτάρια;

♣ ­­­ Έγινε χαμός γιατί κάποιοι έστειλαν φάκελο με σφαίρα στον Κοτζιά. Πού να αρχίσουν δηλαδή να του στέλνουν και γιαούρτια! (Αυτά με τον πήλινο κεσέ…)

♣ ­­­ Το ότι ο Τσίπρας συνεχίζει να πιστεύει (;) ότι η Αριστερά μπορεί να αλλάξει την Ευρώπη δεν είναι ζήτημα πολιτικής ανάλυσης αλλά… ψυχιατρικής.

♣ ­­­ «Δεν μετανιώνω για το Ασφαλιστικό», δηλώνει ο Κατρούγκαλος. Λογικό. Από το να σε θεωρούν ανόητο, προτιμότερο να σε λένε αμετανόητο.

♣ ­­­ Ωραία το έθεσε η Θ. Φωτίου: Όσοι λένε ότι η κυβέρνηση κόβει επιδόματα είναι εκτός πραγματικότητας. (Κι όσοι λένε ότι δεν κόβει έχουν αίσθηση του χιούμορ.)

♣ ­­­ Επιστήμονες θεωρούν απίθανο οι άνθρωποι να συναντήσουν ποτέ εξωγήινους. Μοναδική εξαίρεση αρχές του 2015, όταν ήρθαν εδώ τα «UFO».


Σχολιάστε εδώ