Καμμένος:  Όσοι αναπολούν “οθωμανικές αυτοκρατορίες” να θυμούνται το 1821: Θα τους συντρίψουμε

Καμμένος: Όσοι αναπολούν “οθωμανικές αυτοκρατορίες” να θυμούνται το 1821: Θα τους συντρίψουμε

Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, απευθυνόμενος στους εταίρους – φίλους  και συμμάχους  επεσήμανε: «δεν φτάνουν οι δηλώσεις», προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δύο στρατιωτικοί οι οποίοι κρατούνται στην Τουρκία.


 τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους


Ο Π. Καμμένος τόνισε πως τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους» και αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, τόνισε ότι «θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε την απελευθέρωσή τους».

Ενώ με την σκληρή φράση «Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία» απάντησε στην ακραία ρητορική που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα απο την πλευρά της Τουρκίας. Υπογράμμισε επίσης: «Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες πρέπει να θυμούνται το 1821. Πώς ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και τη συνέτριψε».


 τέτοιους είδους συμπεριφορές την απομονώνουν και τη στέλνουν πίσω από εκεί που ξεκίνησε, τα βάθη της Ανατολής


Κάλεσε τέλος την Άγκυρα να καταλάβει «ότι μπορεί να στέλνουμε μηνύματα ειρήνης συνεχώς, αλλά τέτοιους είδους συμπεριφορές την απομονώνουν και τη στέλνουν πίσω από εκεί που ξεκίνησε, τα βάθη της Ανατολής».

Φωτο: ΕΡΤ


Σχολιάστε εδώ