Η ΑΕΚ φέτος δείχνει μέταλλο και χαρακτήρα…

Η ΑΕΚ φέτος δείχνει μέταλλο και χαρακτήρα…

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΑΚΟΥ


Η μπασκετική ΑΕΚ του Μάκη Αγγελόπουλου έχει κατορθώσει να σφυρηλατήσει μέταλλο και χαρακτήρα. Ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση επί της Νίμπουρκ αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη.

Πολλές φορές η ΑΕΚ θεωρείτο φέτος ξεγραμμένη. Πριν από τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, πριν από την τελευταία αγωνιστική του Basketball Champions League, πριν από τον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, πριν από τη ρεβάνς με τη Νίμπουρκ στην Τσεχία.

Και σε όλες τις περιπτώσεις η «Ένωση» έκανε το θαύμα της. Κι ας μην έπειθε στις περισσότερες των περιπτώσεων με την εικόνα της ότι είναι ικανή για την υπέρβαση. Η ΑΕΚ, σε μια ήδη πετυχημένη σεζόν, με την κατάκτηση του κυπέλλου, βάζει πλώρη για νέες επιτυχίες, παραμονές της επετείου των 50 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Η Στρασμπούρ, παρά τις δύο νίκες της στην πρώτη φάση, δεν είναι καλύτερη και η ΑΕΚ των υπερβάσεων δείχνει ικανή να ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο για να φτάσει στο Final Four και να το φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ με στόχο να το κατακτήσει. Για να δικαιωθεί και ο Μάκης Αγγελόπουλος, που τόσο χρόνο και χρήμα έχει ξοδέψει για να αναστήσει αυτήν την ομάδα, που είχε βρεθεί να παίζει στη Β’ Εθνική. Αλλά χρειάζεται και λίγο μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο. Στον αγώνα με τη Στρασμπούρ δεν νοείται να είναι στο κλειστό του ΟΑΚΑ… τρεις κι ο κούκος…


Σχολιάστε εδώ