Καθρέφτης

Καθρέφτης

Άρα, κι ο… αντικατοπτρισμός είναι μια φυσιολογική εικόνα…

Ο γενικός πρόεδρος του κόμματος ΒΒΡ Μουσταφά Ντεστιτζί αναφερόμενος στο κάψιμο της τουρκικής σημαίας στην Αθήνα, δήλωσε τα εξής: «Αυτό που έχω να πω στους Έλληνες που προέβησαν σε αυτήν την φρικτή πράξη και προς την ελληνική κυβέρνηση είναι το εξής: Να μην ξεχνάνε πως, όχι πριν από πολύ καιρό, εκείνη η δοξασμένη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο κυμάτιζε στα χώματα και στους ουρανούς τους. Πρώτα ο Αλλάχ, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο που σήμερα έκαψαν και προσέβαλαν θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας. Όλοι θα πρέπει να μάθουν τη θέση τους».

Ο Ντεστιτζί είπε, επίσης, πως κανείς δεν είναι σε θέση να προσβάλλει, να υποτιμά και να φέρεται άσχημα στην τουρκική σημαία, στο τουρκικό έθνος και στο τουρκικό κράτος και πρόσθεσε: «Επιθυμώ να εκφράσω την προσδοκία μου η ελληνική κυβέρνηση, το συντομότερο, να ασκήσει τις νομικές διαδικασίες σε βάρος αυτών που προκάλεσαν αυτά τα επεισόδια και να μην τα επιτρέψει ξανά».

Ο Ντεστιτζί ζήτησε η Ελλάδα, το συντομότερο, να απελάσει προς την Τουρκία τους ενόχους για τρομοκρατία και πρόσθεσε: «Από εκεί και μετά θα έχει δικαίωμα να υποβάλει κάποια αιτήματα στην Τουρκία»…

Ποιος είναι τι…

Ο συγκεκριμένος κύριος είναι επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος BBP και, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα στάση του, θα στηρίξει τον Ερντογάν στις επόμενες προεδρικές εκλογές του 2019. Οι υπηρεσίες του αναμενόμενες και αντίστοιχες με αυτές του ελληνικού ακροδεξιού κόμματος. Εκτός βεβαίως από το ότι ακολουθεί την εθνική γραμμή, που είναι μία και ενιαία.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που στις δηλώσεις του έστειλε τα μηνύματά του, με τον τρόπο που οι τούρκοι αξιωματούχοι ακολουθούν να ομολογούν τους λόγους για τους οποίους κάνουν ό,τι κάνουν.
Όταν, λοιπόν, καλεί την Ελλάδα να απελάσει προς την Τουρκία τους τρομοκράτες, απλώς αναφέρεται στην ανταλλαγή που μπορεί να γίνει μεταξύ των οκτώ με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς.
Απλούστατο… και, υπό κανονικές συνθήκες, αδιανόητο…


Σχολιάστε εδώ