Διακοσμητικός ο αρχηγός της ΝΔ!

Διακοσμητικός ο αρχηγός της ΝΔ!

Διά χειρός…
…του Χρήστου Γιανναρά, καθηγητή, από την «Επιφυλλίδα» του στην «Καθημερινή» με τίτλο «Όλοι ίδιοι: διαχειριστές»:

«Τι θα περίμενε ο στοιχειώδους νοημοσύνης πολίτης από τον σημερινό αρχηγό της Ν.Δ.; Μια συνεπή εγκατάλειψη της διαχειριστικής εκδοχής της πολιτικής. Να μιλάει μόνο για μεταρρυθμίσεις και να προσφέρει αποδείξεις ότι τις προετοιμάζει. Να εμφανίσει καινούργιο δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα που να αποκαθιστά τον ‘‘υπάλληλο’’ σε ‘‘λειτουργό’’ με δυνατότητες να φιλοδοξεί δημιουργία.

Έτοιμο καινούργιο ασφαλιστικό σύστημα, όχι παιδαριώδη ‘‘θα’’. Καινούργιο σχεδιασμό οργάνωσης και λειτουργίας για κάθε υπουργείο. Καινούργια φορολογική ‘‘λογική’’, όχι με ‘‘πυροσβεστικό’’, αλλά με κοινωνικά λειτουργικό χαρακτήρα. Έκλεισε δύο χρόνια αρχηγός (11.1.2016), οφείλει επιτέλους να μας παρουσιάσει έτοιμο επιτελικό σχεδιασμό για καινούργιο ‘‘Σύστημα Υγείας’’. Να μπορούμε από τώρα να ξέρουμε, ποιον λεπτομερειακά συγκροτημένο σχεδιασμό της Παιδείας έχει υιοθετήσει, με ποιον εκτελεστή.

Και μόνο το γεγονός ότι τίθενται εκ των πραγμάτων τέτοια ερωτήματα, βεβαιώνει πολιτικά ανύπαρκτη τη Ν.Δ. και διακοσμητικό τον αρχηγό της».


Σχολιάστε εδώ