Χρειάστηκε μία ερώτηση στη Βουλή για να δεήσει ο κ. Πολάκης…

Χρειάστηκε μία ερώτηση στη Βουλή για να δεήσει ο κ. Πολάκης να ξεμπλοκάρει την αξιοποίηση του υπολοίπου της δωρεάς Βεργωτή για το Νοσοκομείο Αργοστολίου στην Κεφαλονιά. Όπως δήλωσε ο νυν διοικητής, ήταν βασικός στόχος του να αποδεσμεύσει το υπόλοιπο της δωρεάς, που είναι 1.8000.000 ευρώ, «για να αρχίσουν να υλοποιούνται ζωτικοί στόχοι για το νοσοκομείο, που θα δώσουν ανάσα και θα το θωρακίσουν υγειονομικά. Π.χ. τα ασθενοφόρα ασανσέρ, οι ηλεκτρονικοί πίνακες, τα ΗΜ κ.ά.».

Μόνο που δεν μας εξήγησε από πότε λιμνάζει η δωρεά Βεργωτή για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και πόσα περισσότερα θα μπορούσαν να είχαν γίνει αν είχαν αξιοποιηθεί τα 10.000.000 δολάρια, όταν είχαν δοθεί, δέκα πέντε τουλάχιστον χρόνια πριν. Όσο για τους κ. Οικονόμου και Φωτήλα, που κατέθεσαν την ερώτηση εναντίον της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, ας ψάξουν και τις ευθύνες της δικής τους κομματικής παράταξης. Επί των ημερών της έγινε η δωρεά και τότε πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί.

Έχουν όμως μία δικαιολογία. Και οι δύο προέρχονται από άλλα κόμματα, οπότε δεν ξέρουν…

Ε, ας μην τους φορτώνουμε τις αμαρτίες άλλων… Αυτοί πήγαν στη ΝΔ, ως νέο αίμα, για να την ανανεώσουν. Αυτοί και ο Άδωνις…


Σχολιάστε εδώ