Αφοπλίστηκε ο Καμμένος;

Αφοπλίστηκε ο Καμμένος;

 

Τις τελευταίες ημέρες, δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη ότι ο Πάνος Καμμένος, αν και αρμόδιος υπουργός Άμυνας, χειρίζεται το τεραστίων διαστάσεων θέμα της αρπαγής των δύο στρατιωτικών μας από τους Τούρκους. Αντίθετα, περιφέρεται σε διάφορες χώρες τις κρίσιμες αυτές στιγμές, που μυρίζουν μπαρούτι λόγω της απρόβλεπτης συμπεριφοράς του Ερντογάν και των… παιχνιδιών που θέλει να παίξει στη γειτονιά μας.

Λέγεται ότι το Μαξίμου χειρίζεται αποκλειστικά το καυτό αυτό πρόβλημα και έχει αποκλειστεί όλη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας. Διαρροές από κυβερνητικούς κύκλους φορτώνουν στον Καμμένο ότι σήκωσε ψηλά τους τόνους, χαρακτηρίζοντας «ε­μπλοκή» την αρπαγή των δύο στρατιωτικών μας, τη στιγμή που ο πρωθυπουργός είναι στην άλλη άκρη, με όλες τις σχετικές αναφορές του να είναι σε χαμηλούς τόνους.

Μία ακόμη ένδειξη για το ότι ο Καμμένος είναι στην «άκρη» αποτελεί το γεγονός ότι ο αμερικανός πρέσβης κ. Τζ. Πάιατ πήγε στο Πεντάγωνο και είδε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκη χωρίς να συναντηθεί με τον υπουργό.

Και αυτό όταν η επίσκεψη στο υπουργείο Άμυνας αφορούσε την αναβάθμιση των F-16 και τον τρόπο πληρωμής, το πόσα χρήματα θα δώσει η Ελλάδα τον πρώτο χρόνο και πόσα τον δεύτερο.

Και μια και ο λόγος περί Άμυνας, θέμα που το έφερε στην κορυφή ο τούρκος Πρόεδρος, να σημειώσουμε ότι η κυβέρνηση ήδη παρήγγειλε στη Γαλλία δύο φρεγάτες.


Σχολιάστε εδώ