Γηπεδική συμπεριφορά…

Γηπεδική συμπεριφορά…

Δεν έχει, προφανώς, όριο η βλακεία. Στο πλαίσιο ενός νέου ιστορικού κύκλου που διανοίγεται για την Ελλάδα η εξέλιξή του φαντάζει προδιαγεγραμμένη, με δεδομένο τον τρόπο με τον οποίο οι εκφραστές του ελληνικού λαού κινούνται και εκφράζονται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που ενισχύουν το ήδη τεταμένο κλίμα, δίνοντας τις λύσεις στην αντίπερα όχθη απλόχερα…

Πόσο πατριωτικό φαντάζει να ζητάς την αποβολή ενός μουσουλμάνου βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αποκαλώντας τον «Τούρκο»; Τι υπηρεσίες προσφέρεις στην πατρίδα σου, στο «και πέντε», με μια συμπεριφορά που μόνο γηπεδική είναι και που από μόνη της δεν προσφέρει τίποτα ούτε σε γήπεδο…

Είναι γεγονός ότι ο Ερντογάν είχε αποκαλέσει τους τέσσερις βουλευτές της μειονότητας που εκλέχτηκαν στη Θράκη «βουλευτές μας». Έγινε, επίσης, γνωστό ότι αυτοί οι άνθρωποι κλήθηκαν από τον Ερντογάν να υπερασπιστούν τα «μειονοτικά», αλλά και «εθνικά» δικαιώματα μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αποχωρώντας ακόμα και από το κόμμα με το οποίο εκλέχτηκαν, στελεχώνοντας το γκρίζο DEB.

Να, λοιπόν, η ευκαιρία που δίνεται στους συγκεκριμένους ανθρώπους. Ιδού η πρόβα τζενεράλε για να ακολουθήσουν (αν επιθυμούν) τις διαταγές του Σουλτάνου. Άλλωστε κι αυτοί περνούν δύσκολες ώρες.

Δεν είναι εύκολο να μην ανήκεις πουθενά, είτε επειδή έτσι αισθάνεσαι είτε επειδή έτσι αισθάνονται οι άλλοι.


Σχολιάστε εδώ