Δεν είναι για τον Κυριάκο καθόλου καλό το κλίμα σε HΠΑ και ΕΕ

Δεν είναι για τον Κυριάκο καθόλου καλό το κλίμα σε HΠΑ και ΕΕ

Του χρεώνουν πολλά με βάση τις τοποθετήσεις του σε θέματα στα οποία τα μεγάλα αφε­ντικά στην περιοχή μας και πέραν του Ατλαντικού έχουν εντελώς άλλη γραμμή.

Και ήδη τα μηνύματα τα έχει πάρει…

Αλλά και στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη, στη συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής κατά των κυβερνητικών στελεχών στον χώρο της Υγείας, νυν και πρώην, Ξανθού, Πολάκη και Κουρουμπλή, υπήρξε μεγάλη γκρίνια των περισσότερων γαλάζιων βουλευτών γιατί κατέθεσαν τη συγκεκριμένη στιγμή και με ποιο σκεπτικό την εν λόγω πρόταση, η οποία και καταψηφίστηκε. Και τελικά εξελίχθηκε σε μπούμερανγκ για τον Μητσοτάκη.

Τον σέρνει ο Σαμαράς
Κοινό μυστικό είναι, πάντως, στο κόμμα ότι τον Κυριάκο τον σέρνει από τη μύτη ο Αντώνης Σαμαράς για ίδιον όφελος, λόγω της παραπομπής του για το σκάνδαλο της Novartis.

Και έχει υποταχθεί ο Μητσοτάκης γιατί ο Σαμαράς ελέγχει έναν αρκετά υπολογίσιμο αριθμό βουλευτών της ΝΔ. Την ίδια τακτική έχει και ο Άδωνης, που ο Κυριάκος δεν μπορεί να τον ελέγξει.

Κόντρες, όμως, που ήδη συζητιούνται στους διαδρόμους, μαθαίνω ότι υπάρχουν στο επικοινωνιακό επιτελείο και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Τάκη Θεοδωρικάκο και στον Θωμά Βαρβιτσιώτη. Κόντρες που έχουν να κάνουν με το στυλ του φωνακλά με το οποίο μιλάνε κομματικά στελέχη που υποτίθεται ότι είναι η νέα γενιά…

Βουνό οι εσωκομματικές ίντριγκες και τα προβλήματα στο γήπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που τα εκμεταλλεύεται ο Τσίπρας, ο οποίος σε αυτό το μέτωπο αποδεικνύεται μεγάλος γκολτζής…


Σχολιάστε εδώ