Δεκαοκτώ νησιά, αυτήν τη στιγμή, έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση…
Δεκαοκτώ νησιά, αυτήν τη στιγμή, έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση και διεκδικούν οι «αγαπημένοι» μας γείτονες. Ένα από αυτά είναι και η ακριτική Κίναρος. Ακριβώς εκεί ανακάλυψε σκάνδαλο η κρατική μηχανή και έτρεξε να κόψει το επίδομα της μοναδικής κατοίκου του νησιού…
Ευτυχώς που λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, η οποία έσπευσε να καλύψει το κενό, αναλαμβάνοντας να καλύψει το επίδομα και μάλιστα την πολυεπίπεδη υποστήριξη της κ. Ρηνιώς Κατσοτούχη, που έμεινε ολομόναχη, μετά τον θάνατο του συζύγου της, να φυλάει «Θερμοπύλες».Η ΕΕΝΕ ανέλαβε την κάλυψη κάθε είδους ανάγκης, υλικής και τεχνικής, που θα κάνει πιο εύκολη τη διαμονή της εκεί.
Η συγκεκριμένη κίνηση είναι η αρχή μιας ευρύτερης στρατηγικής απόφασης να υιοθετηθούν μια σειρά από ακριτικά νησιά, ξεχασμένα από την κεντρική κυβέρνηση, στα οποία οι κάτοικοί τους δίνουν αγώνα επιβίωσης κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Μια κίνηση που πρέπει να βρει μιμητές… Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό για τους έχοντες, για τους Έλληνες Βιομήχανους, για την Ένωση Εφοπλιστών.
Σ’ ένα κράτος που φρόντισε να νομοθετήσει την επιδότηση ενοικίου σχεδόν του μισού πολιτικού προσωπικού του, τουλάχιστον για μία φορά, ας λειτουργήσει άμεσα και εθνικά η ιδιωτική πρωτοβουλία, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και «πονηροί».