Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!

♣ ­­­ Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Στα 70 του ο Φ. Κουβέλης ανέλαβε βοηθός του Καμμένου. Με το καλό και «αντ’ αυτού» του Τζανακόπουλου.

♣ ­­­ Είχε κι ένα καλό ο ανασχηματισμός: Με δίδυμο Καμμένου – Κουβέλη στο Άμυνας αποκλείεται να μας την πέσουν οι Τούρκοι. Θα ‘ναι σαν να… κλέβουν εκκλησία.

♣ ­­­ Με μπαράζ επιθέσεων γιόρτασαν οι αναρχικοί την παραμονή του Ν. Τόσκα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Το βράδυ κάνουν πάρτι!

♣ ­­­ Ε, αφού ο Τσίπρας καταγγέλλει και καταργεί μια ρύθμιση που ο ίδιος ψήφισε και υπέγραψε, τι άλλο μένει να δούμε; Τον Καμμένο να αποδοκιμάζει τους μεσάζοντες;

♣ ­­­ Η υποκρισία είναι μισή αρχοντιά, την… άλλη μισή τη διόρισαν μετακλητή υπάλληλο.

♣ ­­­ Ο Άδωνης καλωσόρισε τη Μάρκου στη «μεγάλη προσπάθεια» να γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Κι εγώ που νόμιζα ότι στόχος ήταν να βγει η χώρα από την κρίση.

♣ ­­­ Παραιτήθηκε ο Παπαδημητρίου και μάθαμε ότι υπήρχε υπουργός Ανάπτυξης.

Αν ένα σκάνδαλο 50.000 – 60.000 ευρώ έγινε αιτία να φύγουν δύο υπουργοί, φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν σκάσουν μεγαλύτερα. Η… έξοδος του Μεσολογγίου!

♣ ­­­ Φλαμπουράρης 79, Δραγασάκης – Φωτίου – Κουϊκ 71, Κουβέλης – Γαβρόγλου 70. Συγγνώμη, αλλά Υπουργικό Συμβούλιο είναι αυτό ή… το ΚΑΠΗ της γειτονιάς σας εύχεται «Χρόνια πολλά κι ευτυχές το νέο έτος;».

♣ ­­­ Στο εξής οι συνεδριάσεις του Υπουργικού θα γίνονται παρουσία καρδιο­λόγου με τον ανάλογο εξοπλισμό. Απινιδωτή, φιάλες οξυγόνου κ.λπ.

♣ ­­­ «Θα πολεμήσουμε πα­ντού, στα βουνά και στους κάμπους, στις πόλεις, στα χωριά, στ’ ακρογιάλια». SOS! Η… Σοφία Βέμπο μπήκε στο σώμα του Καμμένου.

♣ ­­­ Χαμός γιατί ο Πολάκης διόρισε διοικητή στο Νοσοκομείο Σαντορίνης ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ. Και τι θέλατε δηλαδή να βάλει; Πυρηνικό Φυσικό να μην μπορεί να τσεκάρει τακάκια και μπουζί;

♣ ­­­ Παραδέχθηκε η Χρυσοβελώνη ότι πήρε το επίδομα ενοικίου, αλλά δεν νιώθει την ηθική υποχρέωση να το επιστρέψει. Μιλάμε… χειρότερη κι από την Αντωνοπούλου.

Της Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ) δεν της φτάνει ο μισθός των 7.000 ευρώ που παίρνει ως βουλευτής. No problem. Ας παραιτηθεί, να τα πάρει κάποιος που να του φτάνουν.

♣ ­­­ Μεταξύ μας, τι είναι 23.000 ευρώ της Αντωνοπούλου μπροστά στα 200 δισ. που κόστισε ολόκληρη η κυβέρνηση μόνο του πρώτου εξαμήνου του 2015;

♣ ­­­ Προς USA embassy: Όταν λέμε άλλα στον Τσίπρα και άλλα στον Μη­τσοτάκη δεν είναι υψηλή διπλωματία, αλλά… «παπατζιλίκι».

♣ ­­­ Πανηγυρίζει ο Παπαδημούλης διότι η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ μόνον 9,7 μονάδες! Στις 12 τι θα κάνει; Beach party;

♣ ­­­ Συγγνώμη, αλλά αν πλούσιοι υπουργοί καταδέχονται να πάρουν επίδομα 1.000 ευρώ, σκέψου τι κάνουν οι πεινασμένοι που έχουν κατακλύσει το Δημόσιο.

♣ ­­­ Το ότι πληρώνει ΕΝΦΙΑ το «Χαμόγελο του Παιδιού» και απαλλάσσεται ο ΟΛΘ του Σαββίδη συνυπολογίζεται στο ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης;

♣ ­­­ Σιγά την αποκάλυψη της Γιαταγάνα – είπε ότι «στον Καμμένο «αρέσουν τα λεφτά». Σαν να λέμε, ο Βόλος είναι λιμάνι, ο Β. Καρράς τραγουδάει λαϊκά.

Επειδή υπάρχει κρίση, μήπως να κάναμε κανέναν Μαραθώνιο Αγάπης, να μαζέψουμε λεφτά για τα κοινόχρηστα της Αντωνοπούλου;

♣ ­­­ Με βάση τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν έχει τρομάξει με τον Κοτζιά. Με βάση τα γεγονότα, όπου να ‘ναι… ρίχνει άγκυρα στο Σούνιο!

♣ ­­­ Οι Σκοπιανοί απομάκρυναν από το αεροδρόμιο το άγαλμα του Μεγαλέξανδρου. Στη θέση του θα τοποθετήσουν τον ανδριάντα του… Μπουτάρη.

♣ ­­­ Ο Καμίνης φτιάχνει τάση μέσα στο Κίνημα Αλλαγής με ονομασία «Ανανέ­ωση». Και έμβλημα τη… ναφθαλίνη;

♣ ­­­ Επιτέλους, μάθαμε πόσο αξίζει το ηθικό πλεονέκτημα. 1.000 ευρώ επίδομα ενοικίου.

♣ ­­­ Δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας σε μοναστήρι της Άνδρου. Από τη συγκίνηση θα ‘ναι. Θα έμαθε ότι… μπήκε στην κυβέρνηση ο Κουβέλης.

♣ ­­­ Οργανωμένο κύκλωμα στα Χανιά κλέβει αβοκάντο! Τα μούσμουλα γιατί τα περιφρονούν; Τα ακτινίδια; Τους χουρμάδες;

♣ ­­­ Επιστήμονες εκτιμούν ότι το αργότερο μέχρι το 2100 οι άνθρωποι θα έρθουν σε επαφή με εξωγήινους.

♣ ­­­ Τυχεροί εμείς, εδώ, τους γνωρίσαμε ήδη από το 2015.


Σχολιάστε εδώ