Ο κόσμος γύρω μας γκρεμίζεται και εμείς χορεύουμε στον ρυθμό της Νovartis

Ο κόσμος γύρω μας γκρεμίζεται και εμείς χορεύουμε στον ρυθμό της Νovartis

Οι Τούρκοι κοντεύουν να μας αφήσουν να θεωρούμε δικά μας νησιά μόνο τα Επτάνησα… Οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί όλο και κάτι «δικό τους» ανακαλύπτουν στην Ελλάδα.

Ο κόσμος γύρω μας «γκρεμίζεται», οι λύκοι γύρω μας ουρλιάζουν και το πολιτικό προσωπικό της χώρας χορεύει στον ρυθμό της Novartis.

Μετά από όλο αυτό που ζήσαμε την Τετάρτη στη Βουλή, όπως και ό,τι προηγήθηκε και ό,τι ακολούθησε, υπάρχει έστω και ένας από μας που πιστεύει ότι υπάρχει πεδίο συνεννόησης μεταξύ τους; Όπως γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου: «Στην Κύπρο, με το που κάλεσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τους πολιτικούς αρχηγούς για να συζητήσουν τις προκλήσεις της Τουρκίας, παρουσιάστηκαν όλοι. Μέχρι πριν από 18 μέρες ‘‘σκοτωνόντουσαν’’ λόγω των εκλογών. Στο νησί ξεχνούν τις όποιες κομματικές διαφορές τους όταν η πατρίδα κινδυνεύει. Στην Ελλάδα; Τους είδαμε χθες στη Βουλή. Απύθμενο το κομματικό μίσος…».

Και λίγα λέει ο Μιχάλης Ιγνατίου. Εδώ, στους διαδρόμους της Βουλής και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργήθηκε κλίμα εμφυλίου, με συμμορίτες, κατσαπλιάδες, μαφιόζους, χίτες και ό,τι μας πλήγωσε και τόσα χρόνια μετά θα έπρεπε να έχουμε προσπαθήσει να αφήσουμε πίσω…

Κανένας δεν είπε να μείνουν ατιμώρητοι όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

Αλλά όλα να γίνουν σωστά και συντεταγμένα και να μη δίνουν τα όποια αποτελέσματα δικαιώματα αμφισβήτησης. Διαφορετικά θα κυνηγάμε για ακόμη μια φορά την ουρά μας και δεν έχουμε πια αυτήν την πολυτέλεια ως έθνος.


Σχολιάστε εδώ