Τρεις πρόεδροι Επιμελητηρίων καταγγέλλουν τον Κ. Μίχαλο!

Τρεις πρόεδροι Επιμελητηρίων καταγγέλλουν τον Κ. Μίχαλο!

Με καταγγελίες και αποχωρήσεις των προέδρων των Επιμελη­τηρίων Αργολίδος, Βιοτεχνικού Αθηνών και Επαγγελματικού Αθηνών, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση σε Σώμα της Διοικούσας Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Πρόεδρος άνευ εκλογής είναι ο πρό­εδρος του ΕΒΕΑ, δηλαδή ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, Α΄ αντιπρόε­δρος ο Γ. Μασούτης, Β΄ αντιπρόεδρος ο Π. Παπαδόπουλος, Γ΄ αντιπρόεδρος ο Ιορδάνης Τσώτσος, Δ΄ αντιπρόεδρος ο Παύλος Ραβάνης και Ε΄ αντιπρόεδρος ο Γ. Χατζηθεοδοσίου, γενικός γραμματέας ο Π. Αγνιάδης, οικονομικός επόπτης ο Φ. Δαμούλος. Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης ο Γιάννης Βουτσινάς από τον Πειραιά, υπεύθυνος ΓΕΜΗ ο Μ. Αλιφιεράκης και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων ο Στ. Γεωργιάδης.

Από τη διαδικασία της εκλογής μελών του προεδρείου αποχώρησαν οι Φ. Δαμούλος, Π. Ραβάνης και Γ. Χα­τζηθεοδοσίου, καταγγέλλοντας τον Κ. Μίχαλο για μικροπαραταξιακά, μικροκομματικά παιχνίδια που τορπιλίζουν τη συναίνεση, τη συνεργασία και τη σύνεση, που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται ο πρόεδρος. Επίσης, σε σχετική καταγγελία τους τονίζουν ότι οι «7» που αποτελούν την ομάδα του κ. Μίχαλου, μετά την εκλογή του γ΄ αντιπροέδρου, πήγαν σε άλλη αίθουσα και αποφάσισαν ποιους θα στηρίξουν για τις υπόλοιπες θέσεις.

Οι τρεις διαφωνούντες υπογραμμίζουν, πάντως, πως θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των μικρομεσαίων γιατί στόχος τους δεν είναι οι θέσεις αλλά η αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού.


Σχολιάστε εδώ