Πρώτο πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος η Γερμανία!

Πρώτο πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος η Γερμανία!

Ιδού ποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο

-Η Ελβετία είναι η «μητέρα όλων των φορολογικών παραδείσων»

Καταφύγιο δικτατόρων και μαφιόζικων οργανώσεων είναι η Γερμανία, όπου μπορούν να ξεπλύνουν το χρήμα που έχουν κλέψει οι πρώτοι από τους πολίτες των χωρών, που… κυβερνούν και καταληστεύουν τον κόσμο, αλλά και οι μαφιόζοι, που κερδίζουν χρήματα από τις εγκληματικές «δουλειές» που αναλαμβάνουν αλλά και από το… χονδρεμπόριο ναρκωτικών. Την πρώτη, βέβαια, θέση κατέχει η… πολιτισμένη Ελβετία, η οποία θεωρείται «μητέρα όλων των φορολογικών παραδείσων»! Και ακολουθούν οι ΗΠΑ, τα Νησιά Κέιμαν, το Χονγκ Κονγκ και η Σιγκαπούρη.

Τα αποκαλυπτήρια της σκοτεινής πλευράς της Γερμανίας, που για άλλη μια φορά κυβερνά την Ευρώπη (ξέχασαν οι ευρωπαίοι ηγέτες τόσο γρήγορα, με… όπλο το χρήμα, με πόσες ζωές και ερείπια πλήρωσαν οι πολίτες τη χιτλερική κατοχή), κάνει σε έκθεσή του το δίκτυο μη κυβερνητικών οργανώσεων «Tax Justice Network». Στον «δείκτη παραοικονομίας» η Γερμανία κατέχει την 7η θέση παγκοσμίως! Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια ήταν στην 8η θέση, προφανώς όμως μετά την πρόοδο που έκανε στο… ξέπλυμα προήχθη!

Μεταξύ εκείνων που κρύβουν ή έχουν κρύψει λεφτά από την καταλήστευση των χωρών που διοικούσαν είναι ο Πρόεδρος του Καμερούν, ο ιρακινός δικτάτορας Σαντάμ Χουσεΐν και ο ηγέτης της Λιβύης Καντάφι.


Για να μη μας κουνάνε το δάχτυλο οι Γερμανοί και λένε ότι στη χώρα τους δουλεύουν όλα ρολόι. Οι ζημίες της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, της Deutsche Bank, το 2017 ήταν 512 εκατ. ευρώ! Και είναι η τρίτη χρονιά που είναι ζημιογόνος!


Σχολιάστε εδώ