Η Τούμπα έγερνε μονόπαντα…

Η Τούμπα έγερνε μονόπαντα…

Γράφει ο Γ.. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ


Με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή φάνηκε ότι το γήπεδο της Τούμπας θα γέρνει μονόπαντα.

Η Λάρισα πρέπει να είναι ευχαριστημένη που δέχθηκε μόλις τρία γκολ.

Κι αυτό όχι γιατί ο ΠΑΟΚ θάμπωσε με την απόδοσή του, αλλά επειδή η ΑΕΛ ήταν κακή σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε να αλλάξει δυο πάσες της προκοπής.

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολόγησε τις αρκετά καλές εντυπώσεις που έχει αφήσει με προπονητή τον Φυντάνη και με αυτή την εικόνα δεν έχει ουδεμία τύχη στα ημιτελικά του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος, πήρε αμέσως τα ηνία του ματς και άρχισε να πολιορκεί την εστία του Μπόζοβιτς, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης της θεσσαλικής ομάδας.

Ήταν θέμα χρόνου να μπει το πρώτο γκολ όπως κι έγινε, διότι η Λάρισα φάνηκε πολύ λίγη να κοντράρει τον δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλή μπάλα ουσιαστικά για ένα ημίχρονο, διότι μετά το γρήγορο 3-0 στις αρχές της επανάληψης κατέβασε ταχύτητα.

Αν και είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ δεν τα κυνήγησε όπως στα πρώτα 45 λεπτά που ήταν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα.

Μιλάμε για ένα κανονικό μονόλογο των Θεσσαλονικέων που δεν τιμά την ιστορία της Λάρισας.

Ο Λουτσέσκου, μάλιστα, βρήκε την ευκαιρία να κάνει αλλαγές για να ξεκουράσει παίκτες ενόψει του αγώνα  του Σαββάτου στη Λαμία και του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Έτσι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και στην κυριολεξία κρατάει την τύχη του στα…πόδια των παικτών του.

Έχει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, αλλά επιμένω ότι ο τίτλος θα κριθεί στην περιφέρεια και στα δύο ματς της Αθήνας με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Πηγη: www.filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ