Βόμβα Γιαννακόπουλου: «Αν δεν εκπέσει η τιμωρία μου, δημοψήφισμα για το αν θα μείνουμε στην Euroleague κι αν o κόσμος πει ναι, αποχωρώ!»

Βόμβα Γιαννακόπουλου: «Αν δεν εκπέσει η τιμωρία μου, δημοψήφισμα για το αν θα μείνουμε στην Euroleague κι αν o κόσμος πει ναι, αποχωρώ!»

Βόμβα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Λίγες ώρες μετά την τιμωρία της διοργανώτριας αρχής της Εuroleague στον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ (απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδά της για 12 μήνες), αυτός απάντησε με μια δήλωση που βάζει… φωτιά!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε πως ο κόσμος της ομάδας θα αποφασίσει μέσω δημοψηφίσματος αν οι πράσινοι θα μείνουν στην Euroleague, σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί στο δευτεροβάθμιο όργανο. Και συμπλήρωσε πως αν ο κόσμος αποφασίσει υπέρ της παραμονής, ο ίδιος θα αποχωρήσει από το τριφύλλι!

Στην δήλωσή του ο Γιαννακόπουλος αναφέρεται στις άδικες συμπεριφορές της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης προς τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης και εξηγεί στη συνέχεια τι συνέβη με τους Τούρκους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Έπειτα, αναφέρεται στην ποινή του από την Euroleague, την οποία χαρακτηρίζει «παράνομη και καταχρηστική», για να βάλει τη… βόμβα δηλώνοντας:

«Αν η απόφαση μου ήταν καθαρά προσωπική, θα είχα αποσύρει ήδη τον Παναθηναϊκό από αυτή την παρωδία. Επειδή, όμως, στον Παναθηναϊκό είμαστε όλοι περαστικοί, την απόφαση αυτή θα την λάβει ο κόσμος του Παναθηναϊκού μέσω οργανωμένου δημοψηφίσματος. Στην περίπτωση που ο κόσμος επιλέξει να παραμείνουμε στη Euroleague, εγώ δεν έχω πια θέση στον Σύλλογο και θα αποχωρήσω. Αν ο κόσμος αποφασίσει να αποχωρήσουμε, ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση και ταυτόχρονα θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για κάθαρση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο: www.filathlos.gr

Φωτο: www.filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ