ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡ.ΦΡΑΓΚΟΣ

ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡ.ΦΡΑΓΚΟΣ

Από την Κυριακάτικη Kontranews πληροφορούμαστε πως ο Μητσοτάκης “φυτεύει” την ακροδεξιά στην παράταξη!

Όπως γράφει στο πρωτοσελιδό της στο κύριο θέμα

Κατεβάζει τον Φρ. Φράγκο 3o στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος, μετά τον κίνδυνο που διέγνωσε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

• Να δούμε ποιον άλλον θα κατεβάσει μετά το σημερινό συλλαλητήριο της Αθήνας

Ο Φραγκούλης Φράγκος, ο κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, έκλεισε την τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές. Η συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κλείνει και το θέμα του ενδεχόμενου δημιουργίας κόμματος (δεξιότερα της ΝΔ) από τον Φράγκο Φραγκούλη και άλλους. Η συμφωνία με τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτάζει μόνο προς τα δεξιά του. Ενισχύει ακόμα περισσότερο την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος του, μετά τον κίνδυνο που διέγνωσε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Όμως η συμμετοχή του Φραγκούλη Φράγκου στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, είναι σαφές μήνυμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Διότι στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας μετέχουν πρόσωπα που συμβολίζουν συγκεκριμένες πολιτικές που εκπροσωπούν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες ή ιδεολογικές τάσεις.

Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης(22.1) βγήκαν ξανά στην επιφάνεια σενάρια για την δημιουργία ενός νέου κόμματος δεξιότερα της ΝΔ. Τα σενάρια ήθελαν τον Φράγκο Φραγκούλη να πρωταγωνιστεί, αν και τα πρόσωπα που είχαν δείξει τέτοιες προθέσεις ήταν ο Π. Μπαλτάκος και Γιώργος Καρατζαφέρης. Όλοι περιμένοντάς και την απόφαση στη Δίκη της Χρυσής Αυγής. Ήδη στο κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη προσχώρησε ο ανεξάρτητος, βουλευτής της Χρυσής Αυγής έως τον Σεπτέμβριο του 2017, Ν. Μίχος. Είναι η «επιστροφή» του ΛΑΟΣ στην Βουλή. Ο Φραγκούλης Φράγκος μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης άφησε ανοικτό το θέμα του νέου κόμματος ή της εμπλοκής στην πολιτική. «Θα σφυγμομετρήσω την κατάσταση. Θα δω αν υπάρχει αναγκαιότητα. Και ακολούθως θα πρέπει να αποφασίσω. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρίψασπις, δεν φοβάμαι. Αλλά δεν προτίθεμαι μέχρι του παρόντος να ασχοληθώ» είπε ο Φραγκούλης Φράγκος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Τις επόμενες μέρες άφησε να εννοηθεί ότι δεν προτίθεται να κάνει κόμμα. Δεν ξέρουμε ποια ακριβώς στιγμή έγινε η συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και αν έχει διαμεσολαβήσει και κάποιος άλλος, πχ. ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Φραγκούλης Φράγκος βεβαίως δεν είναι ουρανοκατέβατος στην πολιτική.

Περισσότερα στο: www.kontranews.gr


Σχολιάστε εδώ