Γενναία η απόφαση της κυβέρνησης…

♣ ­­­ Γενναία η απόφαση της κυβέρνησης να παρουσιάσει την πρότασή της για τα Σκόπια μέσα στον Φεβρουάριο. Αδιαφορώντας για τον ανταγωνισμό με τις… Απόκριες!
­

♣ ­­­ Για τους πεσόντες στα Ίμια ρίξαμε στεφάνι στη Μύκονο, κάναμε μνημόσυνο στον Μαραθώνα και τρισάγιο πού; Στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς;
­

♣ ­­­ Η κυβέρνηση καλεί τον Κυρ. Μητσοτάκη να πάρει θέση για προ 25ετίας δηλώσεις του Κων. Μητσοτάκη. Αντί του Μ. Νίμιτς ανέλαβε το Σκοπιανό ο… Άγιος Πέτρος;
­

♣ ­­­ Δηλαδή, αν συμφωνήσουμε με τα Σκόπια θα αλλάξει και το γνωστό άσμα «Μακεδονία, ξακουστή, του Ζόραν Ζάεφ η χώρα»;
­

♣ ­­­ Τα ξαναλέμε: Όποιος καταλάβει ποια είναι η θέση του Μητσοτάκη για το Σκοπιανό ας το πει και στον Μητσοτάκη για να μην… αγχώνεται.
­­

♣ ­­­ Δεν ήταν ώριμες (;) οι απόψεις του, όταν, το 2008, έλεγε ότι ο Καραμανλής «ξεπούλησε» τη Μακεδονία, υποστήριξε ο Άδωνης. Τώρα ωρίμασαν κι έχουν αρχίσει και… σαπίζουν!

«Θέλω να είμαι απολύτως ευθύς και ειλι­κρινής», είπε ο πρωθυπουργός. Κι έπεσαν πέντε φούρνοι στην Αθήνα και τέσσερις στη Λάρισα!
­

♣ ­­­ Ο Καμμένος διαφωνεί με τον Τσίπρα για το Σκοπιανό, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση. Αν δεν διαφωνούσε, τι θα έκανε; Τα… τζάμια στο Μαξίμου;
­

♣ ­­­ Σε νέο τηλεοπτικό σποτ η κυβέρνηση αποκαλύπτει ότι ο πρώτος ξάδελφος του Κυριάκου στα 12 είχε πέσει από το ποδήλατο στη Σταδίου.
­

♣ ­­­ Στα 16 είχε σκίσει την τσόχα σε μπιλιάρδο της Φωκίωνος Νέγρη. Πότε παραιτείται η Μαρέβα; Να φύγει εδώ και τώρα ο Κουμουτσάκος.
­

♣ ­­­ Στην Τουρκία, ο Ερντογάν συλλαμβάνει τους γιατρούς που διαφωνούν μαζί του. Εδώ, γιατί το καθυστερεί τόσο ο Πολάκης;
­

♣ ­­­ Μετά τις εκλογές, για να σηκώσουν τον Καμμένο από την καρέκλα θα χρειαστούν τρεις μπουλντόζες, δύο πυροσβεστικά κι ένα παγοθραυστικό.
­

♣ ­­­ Έντι Ράμα: «Συζητάμε το θέμα των Τσάμηδων, θέλουμε μνημείο στην Ήπειρο». Μάθανε πως… συμβιβαζόμαστε, πλακώσανε κι οι «γύφτοι».

«Είμαστε έτοιμοι για στρατηγική συμφωνία με την Αλβανία», ανέφερε ο Τσίπρας. Να αλλάξουν από τώρα διαβατήρια σε Γιάννενα και Μέτσοβο ή είναι κάπως πρόωρο;
­

♣ ­­­ Ως πρωθυπουργός, ο Μητσοτάκης σε έναν μήνα θα έχει καθαρίσει τα Εξάρχεια, σε δύο θα έχει βάλει τάξη στα πανεπιστήμια…
­

♣ ­­­ …και σε τέσσερις θα έχει πατάξει την τρομοκρατία. Ούτως ώστε να μπορεί απερίσπαστος μετά να ασχοληθεί με την ιστιοπλοΐα!
­

♣ ­­­ Στρατιωτικοί, πυροσβέστες, αστυνομικοί σχεδιάζουν να κάνουν δικό τους κόμμα. Θα ακολουθήσουν ηθοποιοί, τραγουδιστές, μπουζουξήδες.
­

♣ ­­­ Και στη συνέχεια κομμώτριες, make-up artists και μασέζ. Το σκέφτονται ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και λοιποί μαστόροι.
­

♣ ­­­ Τσίπρας και Καμμένος έχουν καλή χημεία, διαβεβαιώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Με τη Γεωγραφία έχουν πρόβλημα. Δεν ξέρουν μέχρι πού φτάνουν τα σύνορα.
­

♣ ­­­ «Θα μείνουμε μέχρι τέλους», δηλώνουν οι ΑΝΕΛ. Μέχρι τώρα ξέραμε πως όταν βουλιάζει το καράβι τελευταίος μένει ο καπετάνιος. Μένει τελικά κι ο… μούτσος;

Τσακαλώτος: «Αισθάνομαι τσαλακωμένος αριστερός». Δεν βαριέσαι. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αρκεί να βγαίνει το… μεροκάματο.
­

♣ ­­­ Πάλι καλά που ανήμερα του συλλαλητηρίου κλείνουν τρεις (μόνο;) σταθμούς του μετρό. Τους είχα ικανούς να σταματήσουν και τον οδοντωτό στα Καλάβρυτα.
­

♣ ­­­ Ούτε ο Γρ. Βαλιανάτος θα πάει στο σημερινό συλλαλητήριο. Πάλι καλά για το… συλλαλητήριο.
­

♣ ­­­ Το πρόβλημα της ΝΔ είναι ότι ποντάρει διαρκώς στην αποτυχία της κυβέρνησης. Κι όταν αυτό δεν συμβαίνει καταγγέλλει την κυβέρνηση γιατί δεν… απέτυχε!
­­

♣ ­­­ Διερωτάται ο γερο-φιλελεύθερος Στ. Μάνος τι θα έκανε με τα Σκόπια αν ζούσε σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος. Μα, τι άλλο; Εκστρατεία.
­­

♣ ­­­ Το 20% των Ελλήνων φοβάται ότι θα χάσει το σπίτι του. Ναι, αλλά θα γλιτώσει μια για πάντα από τον ΕΝΦΙΑ.
­

♣ ­­­ Δεν είμαι σίγουρος ποιος βγάζει περισσότερο γέλιο: Ο Ψωμιάδης που υποδύεται τον Ζορό ή ο Πολάκης που παριστάνει τον υπουργό;
­

♣ ­­­ Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί… πάρτης.


Σχολιάστε εδώ