Sex show, με ποτά-μπόμπες και ναρκωτικά στο 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας!

Sex show, με ποτά-μπόμπες και ναρκωτικά στο 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας!

Επενέβη ο εισαγγελέας ύστερα από καταγγελία των γονέων

-Τεράστιες οι ευθύνες του διευθυντή του σχολείου και του προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

«Ρωμαϊκά όργια» έγιναν το βράδυ της Παρασκευής της 15ης Δεκέμβρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ Δραπετσώνας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησαν ανήλικοι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης του Λυκείου, όπου, εκτός από ποτά-μπόμπες που διατέθηκαν, έγινε εκτεταμένη χρήση ουσιών ενώ υπήρχε και «live σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» των παιδιών από γνωστή χορεύτρια αισθησιακών χορών σε νυχτερινά μαγαζιά!

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο διευθυντής του σχολείου, από τους εκλεκτούς του προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, που προήχθη τελευταία μέσω των διαβλητών διαδικασιών που καταγγείλαμε και για τις οποίες έχει ήδη επέμβει ο Εισαγγελέας, παρέδωσε τα κλειδιά της αίθουσας στους μαθητές, γνωρίζοντας ότι θα κάνουν ολονύκτια εκδήλωση, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ούτε καθηγητή ούτε γονέα, και χωρίς να πάρει κάποιο μέτρο για την ασφάλεια των παιδιών που θα ήταν εκεί μόνα τους όλη τη νύκτα.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, οι μαθητές ζήτησαν από τον διευθυντή την αίθουσα για να κάνουν εκδήλωση με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή τους, ο οποίος, ελαφρά τη καρδία, παραχώρησε την αίθουσα χωρίς να ενδιαφερθεί για το τι θα έκαναν εκεί οι μαθητές, για το αν θα υπήρχε κάποιος έλεγχος στην αίθουσα ώστε να μη γίνουν έκτροπα κ.λπ. Όταν, μάλιστα, η συγκεκριμένη sexy χορεύτρια είχε φροντίσει να αναρτήσει στη σελίδα της στο Facebook αποκαλυπτικές φωτογραφίες με την ένδειξη «θα γίνει χαμούλης στο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας», στις 15 Δεκεμβρίου στις έξι το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπως αναφέρουν οι γονείς, έγινε εκτεταμένη χρήση οινοπνευματωδών ποτών, άγνωστης προέλευσης και ποιότητας, με αποτέλεσμα κάποια παιδιά να ζαλιστούν, να έχουν απώλεια μνήμης και να πνιγούν στον εμετό, ενώ έγινε και χρήση ναρκωτικών ουσιών (καπνού) έξω ακριβώς από την πλαϊνή πόρτα της αίθουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξαλλοι οι γονείς, όταν είδαν τα παιδιά τους να επιστρέφουν σε μαύρο χάλι, την επόμενη μέρα ζήτησαν από τον διευθυντή εξηγήσεις και εκείνος τους είπε πως ήταν όλη τη νύκτα στο σχολείο και μάλιστα στο γραφείο του. Κάτι, όμως, που δεν επιβεβαιώνεται από τους ίδιους τους μαθητές. Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά από τους γονείς και μάλιστα ο εισαγγελέας κάλεσε την προηγούμενη βδομάδα τον διευθυντή για εξηγήσεις, τον οποίο πήγε περιπολικό και τον πήρε από το σχολείο.

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και φαίνεται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει στα σχολεία με την ελαφρότητα που αντιμετωπίζει η Πολιτεία την εκπαίδευση, πέρα από τον εισαγγελέα για την υπόθεση αυτή πρέπει να επέμβει ο υπουργός Παιδείας και να τραβήξει το αφτί κάποιου υπευθύνου, γιατί δεν είδαμε ούτε τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά να διατάσσει κάποια ΕΔΕ ή κάποια έρευνα, ούτε κάποιον παραπάνω από αυτόν να ασχολείται. Δικαιολογημένα ο κόσμος, μετά από αυτά που βλέπει, τα οποία δυστυχώς πληθαίνουν, διερωτάται: Πού πάμε;

Φωτο: Η στριπτιζέζ που έκανε το σόου στο σχολείο διαφημίζει τα… κάλλη της στο διαδίκτυο


Σχολιάστε εδώ