Σ.ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ: Στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο, φρονώ, ότι θα υπάρχει η πολιτική εντολή για αύξηση μέτρων και όχι διασπορά δυνάμεων

Σ.ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ: Στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο, φρονώ, ότι θα υπάρχει η πολιτική εντολή για αύξηση μέτρων και όχι διασπορά δυνάμεων

Σε συνεντευξή στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Δυο λαλούν», ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, κος Στράτος Μαυροειδάκος,  στους δημοσιογράφους της εκπομπής Σωτήρη Ξενάκη και Ανδρέα Παπαδόπουλο τα εξής:

Σ.ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ: «Σε όλα τα μεγάλα συλλαλητήρια η Αστυνομία έχει φόβους μην ξεφύγει η κατάσταση, στο συγκεκριμένο φρονώ ότι θα υπάρχει η πολιτική εντολή στη φυσική ηγεσία για αύξηση μέτρων και όχι διασπορά δυνάμεων στο συγκεκριμένο. Να υπάρχουν δηλαδή διμοιρίες με μια μικρή επιφύλαξη, οι διμοιρίες πάντα υπάρχει φόβος μήπως προκαλέσουν. Δηλαδή τι εννοώ, ή θα έχουμε αστυνομεύσει και θα έχουμε πλαισιώσει τη συγκέντρωση για να μην μπουν οι γνωστοί μπαχαλάκηδες και ξεφύγει η κατάσταση, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον κόσμο που είναι εκεί κατά πόσο θέλουν την Αστυνομία εκεί».

«Και εμείς θα πάμε, θα ήμαστε και εμείς παρών εκεί για την Μακεδονία, το θέμα μας όμως είναι για να μην γίνουν επεισόδια να υπάρχουν διμοιρίες. Η περιφρούρηση της πορείας είναι από τους διοργανωτές και από την Αστυνομία. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη και η Αστυνομία μπορεί να περιφρουρήσει όποια πορεία και να ‘ναι».

«Πιστεύω ότι όσοι προσπαθήσουν να κάνουν επεισόδια θα απομονωθούν. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου μπορεί να γράφουν ότι θέλουν αλλά δεν έχω κάποια πληροφόρηση ότι θα υπάρξει κάποια αντι-συγκέντρωση και πιστεύω επειδή θα είναι παρά πολύς ο κόσμος από ότι φαίνεται δεν νομίζω ότι θα έχει τύχη κάποια αντι- συγκέντρωση σε αυτό το θέμα. Δηλαδή και να μαζευτούν 50-100 αναρχικοί η Αστυνομία μπορεί να τους απομονώσει αν υπάρχει εντολή».


Σχολιάστε εδώ