Ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος θα στοιχειώσει στο ΥΠΕΞ

Ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος θα στοιχειώσει στο ΥΠΕΞ

Ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος θα στοιχειώσει στο ΥΠΕΞ. Μετά από τόσες παρατάσεις θητείας και αφού εξαντλήθηκαν οι δυνατότητες παρατάσεων, περάσαμε στην επόμενη φάση. Ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος διορίσθηκε πρέσβης εκ προσωπικοτήτων με καθήκοντα γενικού γραμματέα του ΥΠΕΞ για το διάστημα από 1/1/2018 έως 1/1/2020. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και… καλός πολίτης.

Δύο μεταθέσεις με απόφαση υπουργού. Ο Αναστάσιος Πέτροβας (πληρεξούσιος υπουργός Α’) από την Κεντρική Υπηρεσία μετατίθεται στην πρεσβεία Μεξικού με παράλληλη διαπίστευση στη Γουατεμάλα, στο Ελ Σαλβαδόρ, στην Κόστα Ρίκα, στο Μπελίζ, στη Νικαράγουα, στην Ονδούρα, στον Παναμά και στην Τζαμάικα.

Η αλήθεια είναι ότι τέτοια εποχή Μνημονίων και στενέματος σχεδόν 10 εκατομμύρια Έλληνες ζηλεύουν τον κ. Πέτροβα. Και συμπάσχουν με τον πρέσβη Π. Παναγιωτόπουλο, που επιστρέφει από το Μέξικο Σίτι στην Κεντρική Υπηρεσία.

Παράταση παραμονής στην Υπηρεσία, μέχρι το τέλος του 2019, «λόγω ιδιαίτερων υπηρεσιακών αναγκών» πήρε ο πρέσβης Δημήτριος Λέτσιος. Ελπίζουμε οι επόμενες παρατάσεις να περιγράφουν και τις υπηρεσιακές ανάγκες…

[email protected]


Σχολιάστε εδώ