Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε όρεξη για χαϊδέματα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε όρεξη για χαϊδέματα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε όρεξη για χαϊδέματα. Ο Όγκνιεν Βράνιες το ένιωσε για τα καλά… Ο «Τίγρης», όντας πολύ θυμωμένος μετά την ενημέρωση ότι ο Βράνιες δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη δίχως να υπάρχει σχετική άδεια και εξοργισμένος όσο το θέμα έπαιρνε διαστάσεις με πληροφορίες από το Βέλγιο να παρουσιάζουν τον Βόσνιο να λέει «θέλω μόνο Άντερλεχτ», έδωσε την εντολή: «Βρείτε τον και φέρτε τον σε μένα».

Το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) ο Βράνιες παρουσιαζόταν ενώπιόν του και άκουγε τον Μελισσανίδη να του λέει: «Έχεις συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο ακόμα. Εσύ επιλέγεις πώς θα το χειριστείς από εδώ και πέρα. Αν επαναληφθεί, υπάρχει κι άλλος δρόμος, να κοιτάς τους άλλους να παίζουν μέχρι το 2019, γιατί εγώ δεν σκοπεύω να σε πουλήσω ούτε με 10 εκατ. Απαιτώ από εσένα πολλή δουλειά και λιγότερα λόγια».

Και συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Ξέρω ότι έχεις μια τρέλα και ειδικά μέσα στο γήπεδο και μου αρέσει κάποιες φορές, αλλά πρέπει να ξέρεις κι εσύ πως εγώ είμαι αυτός που έχει ανοίξει τα τρελάδικα!». Το αφεντικό της ΑΕΚ ήθελε να στείλει ένα μήνυμα, όχι μόνο στον Βόσνιο, πως η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και γι’ αυτό και ξεκαθάρισε στον Βράνιες ότι δεν τον πουλάει, παρά το γεγονός ότι είχε γίνει μια σχετική προεργασία για στόπερ, αφού από το καλοκαίρι υπήρχαν… υποψίες πως μπορεί να ερχόταν πρόταση για τον δυναμικό αμυντικό.


Σχολιάστε εδώ