Κόμμα Σαββίδη στη Βόρεια Ελλάδα;

Κόμμα Σαββίδη στη Βόρεια Ελλάδα;

Έντονη κινητικότητα αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα στη Βόρεια Ελλάδα ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβ. Σαββίδης. Κινητικότητα που δεν είναι μόνο αθλητική (ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), ούτε μόνο επιχειρηματική, αλλά έχει και πολιτικές προεκτάσεις. Γεγονός που έχει αναζωπυρώσει τα σενάρια περί ίδρυσης νέου κόμματος με επίκεντρο τη Μακεδονία.

Ανασταλτικός παράγων το γεγονός ότι δεν μιλάει ελληνικά, κάτι που θα καθιστούσε δύσκολη έως ανέφικτη την παρουσία του στο Κοινοβούλιο. Λόγω αυτού του «χάντικαπ» έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς πληροφορίες ότι θα μπορούσε να μπει επικεφαλής ένα άλλο πρόσωπο κι ο κ. Σαββίδης να βρίσκεται πίσω, αλλά φανερά. Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές, υπό την επιρροή του βρίσκονται τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές κι ένας ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καθώς και ένας του ΠΑΣΟΚ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο ομογενής επιχειρηματίας πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου. Άγνωστο είναι με ποιον ή ποιους συναντήθηκε, το θέμα όμως της επίσκεψής του ήταν το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στη ΣΕΚΑΠ. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει τηρήσει μέχρι τώρα την υπόσχεσή της για διαγραφή του έχει προκαλέσει την οργή του.


Σχολιάστε εδώ