Μετά τις εταιρείες Zara, Dove, Nivea και Popchips…

Μετά τις εταιρείες Zara, Dove, Nivea και Popchips, η εταιρεία H&M αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για διαφήμισή της, που έδειχνε ένα μικρό μαύρο αγόρι να φορά μπλούζα της εταιρείας που έγραφε «Η πιο κουλ μαϊμού στη ζούγκλα». Η H&M ανακοίνωσε ότι όχι μόνον απέσυρε τη διαφήμιση αλλά και το ρούχο από τα καταστήματά της. Μπροστά στη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το συγκεκριμένο ρατσιστικό μήνυμα αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για το συγκεκριμένο σλόγκαν.

Το τερμάτισαν στην Κύπρο… Τελειώνουν τον προεκλογικό αγώνα για τις προεδρικές εκλογές… με συναυλίες. Τη «βοήθεια» του Σάκη Ρουβά ζήτησε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, ενώ για τον εκλεκτό του ΑΚΕΛ Σταύρο Μαλά θα τραγουδήσουν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Γιώτα Νέγκα, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Βούλα Κωνσταντίνου και ο Νικόλας Φιλήτας… Ο Νικόλας Παπαδόπουλος δεν είναι, φαίνεται, πολύ φιλόμουσος… Δεν θα χρησιμοποιήσει αοιδούς… Θα το παλέψει μόνος του.

Η Ελβετία απαγόρευσε τη συνήθη πρακτική να μαγειρεύονται ζωντανοί σε ζεστό νερό οι αστακοί και νομοθέτησε ότι από τον Μάρτιο θα πρέπει να αναισθητοποιούνται πριν θανατωθούν… Πολύ επιλεκτικοί στην ευαισθησία οι Ελβετοί… Όταν στοιβάζουν στις τράπεζές τους «ματωμένα» χρήματα δικτατόρων, καμιά ευαισθησία…


Σχολιάστε εδώ