Τι μαγειρεύει η Ντόρα και πήρε τα όρη και τα βουνά;

Τι μαγειρεύει η Ντόρα και πήρε τα όρη και τα βουνά;

Μέρες γιορτινές, που οι πολιτικοί –κυρίως αυτοί που βρίσκονται στα υψηλά διαμερίσματα της εξουσίας– μένουν στην πρωτεύουσα ή πηγαίνουν κάπου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με φιλικές επώνυμες παρέες από χώρους εκτός πολιτικής, τα Φώτα η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε τη διαφορά. Επέλεξε τη Ροδόπη για να… αγιάσει.

Παραβρέθηκε στην τελετή του Μεγάλου Αγιασμού στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή και στη συνέχεια στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Μαρώνειας. Εκεί ήπιε τσιπουράκι παρέα με τον πρώην συνάδελφό της Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, τον α­ντιπεριφερειάρχη Ιμπράμ Αχμέτ, τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης της ΝΔ Γιάννη Βεζυργιαννίδη. Να σημειώσω ότι επισκέφθηκε και τα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Όταν συνάδελφοί της την έπαιρναν τηλέφωνο από την έδρα τους να της ευχηθούν καλή χρονιά, στην αυτονόητη ερώτηση για το πού βρισκόταν η απάντησή της ήταν ότι θα γυρίσει όλη την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη. Στην επόμενη απορία, για ποιον λόγο, τι σημαίνουν αυτές οι περιοδείες, η Ντόρα έκανε πως δεν άκουγε…

Άραγε, ο Κυριάκος να ξέρει τίποτα; Να είναι σε διατεταγμένη αποστολή; Εγώ, πά­ντως, ακόμη και να αληθεύει, δεν το πιστεύω, γνωρίζοντας τις πεπονόφλουδες που έχει βάλει στην αδελφή του, με στόχο να χάσει το… τρένο, όπως και έγινε.


Σχολιάστε εδώ