Η κ. Σπυράκη ξέχασε στο “μαξιλάρι της” το μαύρο στην ΕΡΤ από τη ΝΔ

Η κ. Σπυράκη ξέχασε στο “μαξιλάρι της” το μαύρο στην ΕΡΤ από τη ΝΔ

Επειδή όμως το Mega δεν είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης, δεν είναι η Μαρία Σπυράκη, αλλά οι εργαζόμενοι που αντέξαν 21 μήνες απλήρωτοι, το Mega πρέπει να σωθεί. Αλλά μην προκαλεί τη μνήμη μας η Μαρία Σπυράκη και η ΝΔ.

Η Μαρία Σπυράκη, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, βγήκε στο Mega και είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κανάλι πως “αυτά δεν συνέβησαν επί κυβερνήσεως ΝΔ”.

Να θυμηθούμε τι συνέβη επί κυβέρνησης ΝΔ το 2012;

Η Μαρία Σπυράκη, “πήρε την είδηση στο μαξιλάρι της” για την πληροφορία πως έρχονταν ευρώ από την Ιταλία για να διασωθεί το κυβερνητικό σχήμα της περιόδου. Το δελτίο ειδήσεων του Mega δεν είπε την είδηση. Όπως δεν επίσης δεν έλεγαν την αλήθεια για το χρέος όπως παραδέχθηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης από το δελτίο ειδήσεων του Mega. 

Για να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα, επί ΝΔ, συνέβησαν χειρότερα πράγματα, με το μαύρο που έριξε μέσα σε μια νύχτα στην ΕΡΤ ο Αντώνης Σαμαράς απολύοντας 2.600 εργαζόμενους. Πως είναι δυνατόν να το έχει ξεχάσει η Μ. Σπυράκη, πως είναι δυνατόν η ΝΔ που έχει βαριά ευθύνη για τη μή χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών να έχει τέτοια επιχειρηματολογία, σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή. Χρειάζεται επιτέλους σοβαρότητα από τη ΝΔ στο ζήτημα της λειτουργίας των ΜΜΕ.


Σχολιάστε εδώ