Τον Μανωλά και τον Τζιμπούρ φέρνουν στον νου τους στον ΠΑΟ…

Τον Μανωλά και τον Τζιμπούρ φέρνουν στον νου τους στον ΠΑΟ…

-Και ότι αυτοί έφυγαν από την ΑΕΚ χωρίς να πάρει ευρώ

O Νίκλας Χουλτ αποφάσισε να ακολουθήσει τη δικαστική οδό και να καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός, σε ένδειξη καλής θέλησης προς την πλευρά του παίκτη, κατέβαλε προ ημερών στον λογαριασμό του Χουλτ το υπόλοιπο των 75.000 ευρώ, θέλοντας να κρατήσει τον παίκτη μακριά από σκέψεις προσφυγής (είχε δικαίωμα πάντως να κάνει όποτε ήθελε, απ’ τη στιγμή που δεν εξοφλήθηκε τον Οκτώβριο έως τις 30 Νοέμβρη), αλλά και για να μπορέσει να συνεργαστεί μαζί του για ενδεχόμενη πώληση…

Εντέλει, όμως, ο 27χρονος μπακ επέλεξε να κινηθεί δικαστικώς και να κάνει την προσφυγή, υπό την ασφυκτική πίεση του μάνατζέρ του Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος έθεσε στον Χουλτ το δίλημμα «…είτε κάνεις προσφυγή για να φύγεις από τον Παναθηναϊκό και να πας ως ελεύθερος αλλού, είτε θα μείνεις εκεί…».

Ωστόσο, το ακόμα μεγαλύτερο κακό για το «τριφύλλι» είναι πως κινδυνεύει να χάσει τζάμπα παίκτες, από τους οποίους προσδοκούσε να βγάλει κάποια χρήματα τον Γενάρη και να βουλώσει τρύπες (μέχρι και για ένα έσοδο της τάξης περίπου 5 εκατ. ευρώ γινόταν λόγος).

Η αρχή έγινε με τις περιπτώσεις Κουτρουμπή (με επιλογή, πάντως, του Ουζουνίδη) και Χουλτ. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες δεν έχουν υπογράψει τελικά τον διακανονισμό που τους προτάθηκε και ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν προσφυγή.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι πολλοί στο «τριφύλλι» λένε ότι το σκηνικό αρχίζει και θυμίζει την εποχή Αδαμίδη – Δημητρέλου στην ΑΕΚ, τότε που ο Τζιμπούρ και ο Μανωλάς πήγαν στον Ολυμπιακό χωρίς η «Ένωση» να εισπράξει ευρώ.

Μια ακόμα παράμετρος είναι και το αγωνιστικό. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και άπαντες στο «τριφύλλι» θα πρέπει να σκέφτονται πώς θα εξασφαλίσουν την άνετη παραμονή, έτσι όπως θα αποδυναμωθούν. Και το ματς με τον Πλατανιά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι κομβικό…


Σχολιάστε εδώ