Κλείστε τα σύνορα στην παράνομη μετανάστευση

Της
ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ
Δικηγόρου, τέως Προέδρου
Δημ. Συμβουλίου Πειραιά


Ναι, ναι, το παραδέχομαι. Και στο άκουσμα της μόνης αυτής λύσης (λύσης ματ και για τους Τούρκους και για τους εταίρους) φρίττουν οι κάθε λογής εθνομηδενιστές, δικαιωματιστές, αλληλέγγυοι, οι επί χρήμασι ΜΚΟ του Σόρος και εντέλει όλοι οι στρατολογημένοι από ξένα κέντρα. Στην Κουμουνδούρου έχουν αλλεργία με τα κλειστά σύνορα. Και ο Σόρος επίσης. Έτσι, η κυβέρνηση, στη νέα επέλαση των παρανόμως εισελθόντων δηλαδή των λαθρομεταναστών στα νησιά μας απάντησε με τον διορισμό του κ. Λάμπρου Μπαλτσιώτη ως ειδικού γραμματέα για την απόδοση ιθαγένειας, προκειμένου να επιταχυνθούν οι αποδόσεις ιθαγένειας! Εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της, που την ωθούν να ξεχειλώνει την έννοια του πρόσφυγα, για να συμπεριλάβει και παράνομους, δηλαδή λαθραίους οικονομικούς μετανάστες, εποικίζει τη χώρα τοποθετώ­ντας τους «κατάλληλους» γι’ αυτήν τη βρομοδουλειά. Ιδού μερικές από τις απόψεις του κυρίου αυτού: Oι Έλληνες προκάλεσαν εθνοκάθαρση στους Τσάμηδες, αναφέρεται δημόσια στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αμφισβητεί τη Γενοκτονία τον Ποντίων και εναντιώνεται στη «δεξιά ποντιακή αφήγηση»…

Αναρωτιέται κανείς, ευσχήμως, εάν η χώρα, διά των πολιτικών αυτών χειρισμών της κυβέρνησης Τσίπρα, έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Είναι τοις πάσι γνωστό πως η Ελλάδα έχει επιλεγεί από τους εταίρους και δανειστές της να αποικιοποιηθεί και να διαλυθεί με πολλούς τρόπους. Ένας από τους τρόπους, και ίσως ο βασικότερος, είναι η παράνομη εισβολή αμάχων. Η χώρα εποικίζεται. Παράλληλα, με τον καθημερινό εποικισμό αναπτύσσεται με ολοκληρωτικό τρόπο η νομιμοποίησή του βάση την πολιτική ορθότητα. Όποιος έχει το σθένος να σηκώσει ανάστημα σε αυτόν τον παροξυσμό της παρακμής και της κατατονίας που πνίγει τη χώρα και να εναντιωθεί στον εποικισμό της πάραυτα κατακεραυνώνεται από τα γνωστά κέντρα ως ρατσιστής, ακροδεξιός, φασίστας. Από κοντά και όλη η βίαιη και τρομοκρατική αντιεξουσιαστική κουστωδία (λειτουργούσα ως «πέμπτη φάλαγγα»), με προεξάρχουσα, την υπό την άμεση καθοδήγηση και χρηματοδότηση του Τζωρτζ Σόρος οργάνωση των Αντίφα, με διείσδυση και της ΜΙΤ. Ο εισαγόμενος αυτός αντιφασισμός είναι ο σύγχρονος φασισμός.

Ο πρωθυπουργός έχει θέσει το δίλημμα «ανθρωπισμός ή Ακροδεξιά». Παραδόξως, ταυτίζεται με την ατζέντα Σόρος. Έτσι, η κυβέρνηση Τσίπρα με αυτήν τη νοοτροπία του επιφανειακού και φτηνιάρικου ακτιβισμού μιλούσε για διεθνές κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, επικαλούμενη μάλιστα τις δηλώσεις του Πάπα και του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ. Είναι όμως άλλο να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των προσφύγων και άλλο να μετατρέπεται η Ελλάς σε πάρκινγκ προσφύγων – παρανόμων μεταναστών.

Το μόνιμο επιχείρημα των κρατούντων είναι πως αφού το 1923 υποδέχτηκε και ενσωμάτωσε η Ελλάδα ενάμισι εκατομμύριο πρόσφυγες, γιατί θα δυσκολευτεί με το σημερινό κύμα προσφύγων – παρανόμων μεταναστών. Στον ΣΥΡΙΖΑ υποβαθμίζουν, έως εξαλείψεως, το εθνικό κριτήριο. Είναι λογικό. Είναι εθνομηδενιστές. Δεν πιστεύουν στο έθνος, στην πατρίδα, στον λαό της. Γι’ αυτό και δεν κατανοούν την ειδοποιό και κρίσιμη διαφορά: Το 1923, η Ελλάδα υποδέχτηκε ενάμισι εκατομμύριο έλληνες πρόσφυγες. Σήμερα εγκλωβίζεται στη χώρα μας ένα πλήθος με εντελώς διαφορετικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά και διαφορετική θρησκεία. Αυτό που κυοφορείται είναι εκρηκτικό. Για ρωτήστε, κύριοι, τους κατοίκους των νησιών μας.

Κάποιοι έχουν βαλθεί να μετατρέψουν τη χώρα σε χώρο. Ανάγκη πάσα να ξεκαθαρίσει το εσωτερικό μέτωπο.

Στη μάχη αυτή δεν υπάρχουν πρόσημα αριστερού – δεξιού. Η διάκριση είναι μία. Έλληνας πατριώτης – δημοκράτης από τη μία και εθνομηδενιστές, αντιεξουσιαστές και λοιποί από την άλλη.
Διαφορετικά, θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις διαχρονικών εχθρών της χώρας μας, όπως ο Κίσινγκερ, πως σε λίγο δεν θα υπάρχει Ελλάς. Τι λέτε; Θα του κάνουμε το χατίρι;

Σε εμάς απομένει να παλέψουμε για την έσχατη μοίρα αυτής της πανανθρώπινης πατρίδας.


Σχολιάστε εδώ