Την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο εξήγγειλε ο Ν. Κοτζιάς

­♣ Την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο εξήγγειλε ο Ν. Κοτζιάς. Πανικός στην Ιταλία, τρόμος στη γειτονική Ανδόρα.

♣ Και θα μεταφέρουμε την έδρα της Περιφέρειας Ηπείρου στο Πρίντεζι, της Θεσσαλίας στη Μάλτα και της Πελοποννήσου στην Ίμπιζα.

♣ Κι αν πάρουμε υπό τον έλεγχό μας και την Τυνησία, άνετα ξαναστήνουμε τη… Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

♣ Ως υπουργός Οικονομικών ο Τσακαλώτος έχει υπογράψει όλα τα Μνημόνια. Ως μέλος των «53» κάνει αντίσταση στους δανειστές. Πώς λέμε…

♣ …το πρωί θεολόγος σε λύκειο της Λάρισας, το βράδυ striper στη Λ. Συγγρού.

♣ Με τον ακροδεξιό – ναζιστή Αυστριακό Κουρτς παρομοίασε τον Καμμένο ο Γιούνκερ. Έργο της ντόπιας διαπλοκής και των «πουλημένων» ΜΜΕ θα ‘ναι, αρχηγέ.

Ο Β. Λεβέντης πρότεινε όποιος έχει λεφτά και σύνταξη να του κόβουν τη σύνταξη. Όποιος έχει σύζυγο κι ερωμένη, τι να του κόβουν, αρχηγέ; Την πεθερά;

♣ Συγγνώμη, κύριοι του Μαξίμου, αλλά αν η πολιτική της κυβέρνησης είναι η μόνη αξιόπιστη για την έξοδο από την κρίση, μη… σώσουμε ποτέ να βγούμε.

♣ Έπεσαν να τον «φάνε» τον Μητσοτάκη, γιατί επικαλέσθηκε μια ατάκα του Αϊνστάιν, που δεν ήταν του Αϊνστάιν. Εντάξει, δεν την είχε πει κι ο… Αρναούτογλου.

♣ Δικαιωμένος δηλώνει ο Αντ. Σαμαράς από τις τελευταίες εξελίξεις. Πού ακριβώς; Στο «Nomads» ή στο «Survival Secret»;

♣ «Μολών λαβέ», διεμήνυσε στην Άγκυρα Π. Καμμένος. Ε, κι αν δεν συμμορφωθούν, «στρατηγέ», τους πατάμε κι ένα διάβημα στη… Διεθνή Ένωση Κινηματογράφου!

♣ Ο δε Κοτζιάς περίμενε να περάσουν δύο εβδομάδες για να την… «πέσει» στον Ερντογάν. Όσο ήταν εδώ, του έκανε νάζια με τη γραβάτα.

♣ Μήνυση σε βάρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα καταθέσει ο Βαρουφάκης. Θα ακολουθήσουν η Unicef, ο ΟΗΕ, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

35 ευρώ το ΕΚΑΣ (όσο ο κόφτης πούρων του Τσίπρα) και 30 ευρώ η επικουρική (όσο το after shave του Τσακαλώτου).

♣ Ισχυρίζεται ο Θ. Πάγκαλος ότι οι Σουλιώτισσες ήταν κατά βάση Αλβανίδες! (Κι έπεσαν στον Ζάλογγο γιατί δεν τις πήραν στα Καλλιστεία «Μις Τεπελένι»).

♣ Ενώ έτερος καθηγητής, ονόματι Καιρίδης, παρομοίασε τον Μεγαλέξανδρο με ένα μάτσο σκουπίδια. Η χαζομάρα είναι μεταδοτική;

♣ Αποκαλύπτεται ότι υπήρχαν χίδες που επί χρόνια πληρώνονταν για να γράφουν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στα social media. Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας έπαιρναν;

♣ Έτσι εξηγείται που ο Τσίπρας κατηγορεί, έξω φρενών, τα ΜΜΕ για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Φοβάται μην του… πάρουν τη δουλειά.

♣ Ντόρα: «Ο έλληνας πολίτης δεν κοιμάται και δεν ξυπνάει με το αν θα γίνω εγώ υπουργός». Ξυπνάει και… πετάγεται από τον ύπνο του!

Αλ. Τσίπρας: «Η έξοδος από την κρίση θα επιτρέψει τη μείωση της φορολογίας». Ευτυχές το έτος… 2050!

♣ Ολισθηρός ο δρόμος του ΚΚΕ να διαμαρτύρεται κατά της κυβέρνησης, λέει ο Σκουρλέτης. Το σωστό θα ήταν να… ανάβει λαμπάδες στο μπόι του Κατρούγκαλου.

♣ Ανεξήγητη αδράνεια της κυβέρνησης. Δεν δίνουν βίζα για τις ΗΠΑ στον Κούλογλου. Κι ούτε ένα συλλαλητήριο, μια πορεία; Έστω ένα… τριήμερο εθνικό πένθος;

♣ Έντεκα νεκροί σε ένα (!) μόνο τροχαίο στο Μεξικό. Αυτό, ναι, είναι σημάδι, όχι όπως εδώ, που έχουμε δύο, το πολύ τρία θύματα.

♣ Για να αλλάξει η ψυχολογία τους κάποιοι έβαλαν τα Χριστουγεννιάτικα από τις αρχές Νοεμβρίου. Αν μείνουν ένα-δύο χρόνια ακόμη οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…

♣ …θα στολίζουν από τον Φεβρουάριο. Κι η φάτνη θα κάνει παρέλαση με τα άρματα τις Απόκριες.

♣ Πρώτη φορά Αριστερά: Σου δίνω μέρισμα, σου παίρνω το διαμέρισμα.

♣ Δείτε και τη θετική πλευρά: Γλιτώνεις από τον ΕΝΦΙΑ και σου μένουν τα λεφτά για να αγοράσεις sleeping bag.


Σχολιάστε εδώ