Κορυφαίος αθλητής για το 2017…

Κορυφαίος αθλητής για το 2017, μαζί με την Άννα Σαλπικίδου, αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος στους αγώνες της άρσης βαρών που έγιναν στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Ο Κεφαλονίτης αθλητής έσπασε τρία πανελλήνια ρεκόρ και βελτίωσε και το δικό του ρεκόρ κατά ένα κιλό.


Στην ίδια διοργάνωση, η Αναστασία Μεταξά κατέκτησε έξι μετάλλια, δύο ασημένια και τέσσερα χάλκινα. Και οι δύο αθλητές σήκωσαν, κυριολεκτικά, την Κεφαλονιά στους ώμους τους…


Στον αγώνα ορεινού δρόμου «Χειμωνιάτικος Ενιπέας», που έγινε στον Όλυμπο (η διαδρομή του αγώνα εκτείνεται σε 22,5 χλμ., εκ των οποίων τα 19 σε μονοπάτια, με θετική υψομετρική διαφορά 1.650 μέτρα), η Αντριάννα Βασιλάτου τερμάτισε τρίτη στη γενική κατάταξη και δεύτερη στην ηλικιακή της κατηγορία.


Αθλητικά πάει καλά το νησί, χάρη στα παιδιά, που παλεύουν σχεδόν μόνα τους σε υποτυπώδη αυτοσχέδια γυμναστήρια, με μόνο χορηγό το πάθος τους γι’ αυτό που κάνουν και τις θυσίες των γονιών τους, με την Πολιτεία σχεδόν -ως συνήθως- απούσα και παρούσα μόνο για τις φωτογραφίες και τα συγχαρητήρια.


Και κλάμα στο Μέγαρο… Είχαν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για τις εκλογές του τοπικού επιμελητηρίου και το μόνο που κατάφεραν ήταν να περάσουν… από κάτω. Περαστικά…


Σχολιάστε εδώ