Ένα ψυχωμένος Ολυμπιακός νίκησε ΤΣΣΚΑ και απουσίες, πιάνοντας κορυφή

Ένα ψυχωμένος Ολυμπιακός νίκησε ΤΣΣΚΑ και απουσίες, πιάνοντας κορυφή

Μπορεί να είχε σοβαρές απουσίες, ωστόσο ο Ολυμπιακός με μπροστάρη τον εξαιρετικό Τζαμέλ ΜακΛιν επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 88-86, επιστρέφοντας στην πρώτη θέση της EuroLeague.

Ο αγώνας:

Λόγω των πολλών και σοβαρών απουσιών, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Μπόγρη, Γουίλτζερ, Παπανικολάου, Σπανούλη και Ρόμπερτς. Προσηλωμένοι στην άμυνα μπήκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι και προηγήθηκαν (6-2), στα πρώτα δύο λεπτά.

Ωστόσο, στη συνέχεια η ΤΣΣΚΑ βρήκε διαδρόμους για το καλάθι με τους Χίγκινς και Σέρχι και εκμεταλλευόμενη τις κακές επιστροφές των παικτών του Σφαιρόπουλου, έτρεξε ένα 11-0 που την πήγε στο +7 (6-13), μέχρι τα μισά. Η αντίδραση των Πειραιωτών ήρθε με έναν… καταιγισμό τριπόντων, με αποτέλεσμα να πλησιάσουν στον πόντο (15-16) και τους Ρώσους να απαντούν για το +4 (16-20).

Όμως, στα τελευταία δύο λεπτά, οι άμυνες του Παπανικολάου από τη μία και οι ενέργειες και τα ριμπάουντ του ΜακΛιν από την άλλη, έδωσαν τα ηνία στον Ολυμπιακό και έτσι έκλεισε την πρώτη περίοδο με το υπέρ του 23-20.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο: www.filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ