Πριν τις εκλογές: Κανένα σπίτι
στα χέρια τραπεζίτη

­

♣ Πριν τις εκλογές: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Μετά τις εκλογές: Κάθε σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

♣ Με τη φόρα που έχουν πάρει ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι ικανοί να βγάλουν στο σφυρί όχι μόνο την πρώτη αλλά και την… τελευταία κατοικία!

♣ Δεσμεύεται η κυβέρνηση ότι δεν θα βγουν σε πλειστηριασμό ακίνητα λαϊκών οικογενειών. Τα δύο χωράφια στην Κερατέα, που τα ‘βγαλαν στο σφυρί, του Λάτση ήταν ή του Βαρδινογιάννη;

♣ Τώρα εξηγείται γιατί ο Καμμένος είχε «φαγωθεί» τόσα χρόνια να γίνει υπουργός Άμυνας. Για να τσακίσει τους μεσάζοντες και να φέρει την παγκόσμια ειρήνη.

♣ Κατηγορεί ο Β. Λεβέντης ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ότι στήνουν στη Βουλή θεατρικές παραστάσεις. Και δεν τον κάλεσαν, άκουσον άκουσον, να παίξει ένα -μικρό, έστω- ρολάκι.

♣ Κυριάκος και Φώφη θέλουν να πάνε Τσίπρα – Καμμένο στο Ειδικό Δικαστήριο για μια συμφωνία που δεν έκλεισε. Αν είχε κλείσει τι θα έκαναν; Δημόσιο λιθοβολισμό στο Σύ­νταγμα;

♣ Δεδομένης της σωματοδομής του, εύγε στον Ν. Φίλη για την τόλμη του να κάνει τον… «λαγό» του Τσίπρα. Με το καλό και την «πάπια» του Καμμένου!

♣ Ψυχραιμία! Μπορεί να χάσετε το σπίτι σας στον πλειστηριασμό, γλιτώνετε όμως τον ΕΝΦΙΑ. Ως άστεγος δεν θα πληρώνετε ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ.

Ακόμη: Ως άπορος θα δικαιούστε κοινωνικό μέρισμα, ως… πρώην σύζυγος δεν θα πρέπει να πληρώνετε τις κάρτες για το έτερον ήμισυ.

♣ Ασήμαντη μειοψηφία ο Άδωνης, λέει ο Β. Αντώναρος. Ναι, με αυτό το πλευρό να κοιμούνται στη ΝΔ κι ένα πρωί θα ξυπνήσουν με πρώτη κυρία την… Ευγενία!

♣ Αισιοδοξεί παρά ταύτα ο Παπαδημούλης: «Έχουμε δουλειά να κάνουμε για τον τόπο. Θα τα καταφέρουμε». (Να πάρουμε κι άλλο κόσμο στον λαιμό μας!)

♣ Εκ των υστέρων ο Καμμένος υποστήριξε ότι στη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία δεν υπήρξε μεσάζων.

♣ Ο Παπαδόπουλος ήταν παλιός του φίλος από τον στρατό…

♣ Και βρέθηκαν μερικές φορές για να θυμηθούν τα παλιά. Στην Κορυτσά, στο Τεπελένι, στη Μάχη στα Γαυγάμηλα.

Δεσμεύτηκε προσωπικά ο Μητσοτάκης ότι θα ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά στην Αττική. Στα ρεπό θα δουλεύει μπουλντόζα, τα weekends θα ρίχνει τα μπετά.

♣ Για να λέει ο αμερικανός πρέσβης ότι οι σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας είναι σήμερα, με αριστερή κυβέρνηση, οι καλύτερες εδώ και δεκαετίες, καταλαβαίνετε τι υποκύψεις έχουν πέσει.

♣ Προβοκάτορα, συκοφάντη και… εχθρό του έθνους αποκαλεί ο Κοτζιάς τον Κουμουτσάκο. Όχι, πράκτορα της Τουρκίας, πιόνι της Β. Κορέας…

♣ …βαλτό του Τραμπ και μίσθαρνο όργανο του Μαρόκου δεν τον είπε. Α­κόμη.

♣ 77χρονη συνελήφθη να κάνει εμπόριο λαθραίων τσιγάρων. Εκεί που έχουν φτάσει οι συντάξεις, βλέπω τις γιαγιάδες να δουλεύουν μέχρι και σε στριπτιζάδικο.

♣ Κάποιος Θεοχαρόπουλος, κάποιας ΔΗΜΑΡ, διαφωνεί με το όνομα Κίνημα Αλλαγής για το νέο κόμμα.

♣ Και πώς θέλει να το λένε; Θύελλα Σερρών ή Νίκο Βέρτη;

Το όνομα του Κων. Μητσοτάκη δόθηκε σε αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου. Μετά μην ψάχνουμε γιατί θα διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.

♣ Σύμφωνα με δημοσκόπηση, ένα 15% πιστεύει ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στις επόμενες εκλογές ή στις προσεχείς Απόκριες;

♣ Στον διαγωνισμό για το καλύτερο άρμα στο Καρναβάλι της Πάτρας.

♣ Δεν εύχεται να δει τον Καμμένο στη φυλακή, λέει ο Άδωνης. Αν ο μη γένοιτο… ένα beach party θα το κάνει.

♣ Το 2018, κάθε μέρα θα βγαίνουν στο σφυρί κατά μέσο όρο 55 ακίνητα. Ψιλοπράγματα. Ούτε καν… 100!


Σχολιάστε εδώ