Ο αποκλεισμός φέρνει αλλαγές στον Ολυμπιακό…

Ο αποκλεισμός φέρνει αλλαγές στον Ολυμπιακό…

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΑΚΟΥ


Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη φέρνει αλλαγές στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός διαθέτει καμιά 30αριά παίκτες, οι οποίοι πλέον θα παίζουν ένα ματς την εβδομάδα στο πρωτάθλημα, συν τα όποια ματς κυπέλλου. Είναι δεδομένο ότι ο Τάκης Λεμονής δεν θα χρειαστεί περισσότερους από 24-25 παίκτες μάξιμουμ για το δεύτερο μισό της περιόδου και σε συνδυασμό με το ότι θα υπάρξουν δύο-τρεις προσθήκες, για να κλείσουν τρύπες, θα υπάρξουν και ηχηρά διαζύγια.

Ο πρώτος που ετοιμάζει βαλίτσες είναι ο Εμανουέλ Εμενίκε, ο οποίος ουσιαστικά δεν ήρθε ποτέ. Στα χνάρια του φαίνεται πως βαδίζουν Βούκοβιτς, Μίλιτς. Αμφότεροι ήρθαν από καλές ομάδες, με ακριβά συμβόλαια, για να χτυπήσουν θέση στην ενδεκάδα, αλλά δυσκολεύονται να βρεθούν ακόμη και στον πάγκο. Σίγουρος για τη θέση του δεν πρέπει να νιώθει ούτε ο Καρσελά, η προσφορά του οποίου στην ομάδα είναι ισχνή. Ανοικτό παραμένει το θέμα και με τους Μποτία, Ζντιέλαρ, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν κι ακόμη τα συμβόλαιά τους δεν έχουν ανανεωθεί. Επίσης, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να υπάρξει θέμα και με τον Καπίνο, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και κάποιοι εκτιμούν πως ίσως φέρει πρόταση από το εξωτερικό για να αλλάξει φανέλα. Είναι πιθανό, λόγω των πολλών λύσεων στον άξονα, να τεθεί θέμα αποχώρησης και για τον Ζιλέ, όχι όμως και για τον Οφόε.

Από την άλλη πλευρά, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, ενός εξτρέμ αλλά και μιας εναλλακτικής επιλογής στο αριστερό άκρο της άμυνας. Για τις δύο πρώτες θέσεις, ικανός όχι μόνο να καλύψει τα κενά αλλά και να κάνει τη διαφορά είναι ο Κέβιν Μιραλάς, αλλά το θέμα του Βέλγου θα καθοριστεί από τις απαιτήσεις της Έβερτον. Αν χρειαστεί μια έξτρα λύση για την επίθεση δεν ακούγεται τυχαία το όνομα του Απόστολου Βέλλιου, ενώ για αριστερά έχει ακουστεί το όνομα του Κατράνη, που δεν παίζει στη Γαλλία. Τέλος, πιθανή είναι και η επιστροφή του Σιώπη από τον Πανιώνιο.


Σχολιάστε εδώ