Άμεσα μέτρα της κυβέρνησης
για τους πλημμυροπαθείς

­♣ Άμεσα μέτρα της κυβέρνησης για τους πλημμυροπαθείς: Σε κάθε τετραμελή οικογένεια θα μοιράσει δύο σωσίβια κι ένα καλάμι για… ψάρεμα.

♣ Αφού δεν πνίγηκαν στην τελευταία θεομηνία, πάει να πει πως ξέρουν καλό σκι. Ε, καιρός είναι να βγάλουν κάνα σαργό. Στο σπίτι βαρεθήκαμε τα σνίτσελ.

♣ Δραματική αποκάλυψη Κατρούγκαλου: Οι πλημμύρες είναι κίνηση αποπροσανατολισμού του Μητσοτάκη για να ξεχαστούν τα Paradise Papers.

♣ Ένορκη διοικητική εξέταση για τα θύματα της θεομηνίας. Δηλαδή; Αν έβρεξε όντως τόσο πολύ ή αν ήξεραν μπάνιο οι πνιγ­μένοι;

♣ Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η περιφερειάρχης Ρ. Δούρου. Με πολυετή φυλάκιση κινδυνεύει η θεομηνία.

♣ Έγκλημα: Στη Μάνδρα μπάζωσαν ρέμα ενός χιλιομέτρου. Ενώ, αν το είχαν αφήσει ανοιχτό, τώρα, με το νερό, θα έκαναν βόλτες με γόνδολες οι ερωτευμένοι.

Για την υπερφορολόγηση των Ελλήνων επί ΣΥΡΙΖΑ φταίνε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ο Τσακαλώτος. Και για τις περικοπές στις συντάξεις ποιος; Ο… στρατηγός Παπάγος;

♣ Στο εθνικό πένθος συμμετέχει και η showbiz. Τη βαθύτατη θλίψη της για τα θύματα εξέφρασε η Έλ. Κουντουρά.

♣ Αλλά και το κουκλοθέατρο: Συγκλονισμένος με την ανείπωτη τραγωδία δήλωσε ο Παπαδημούλης.

♣ Δάκρυσε ο… Νίκος Κουρκούλης.

♣ Κι όπως θα ‘λεγε κι ο αείμνηστος Ανδρέας, «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω». Μας πήρε μαζί του…

♣ Δέσμευση Κουρου­μπλή: Σε έναν μήνα οι ακτές της Μάνδρας θα είναι πιο καθαρές από πριν.

♣ Στη ΝΔ κατάλαβαν ότι με την ψήφο τους στις εκλογές της Κεντροαριστεράς οι πολίτες έστειλαν μήνυμα στον Τσίπρα να φύγει. Και να μείνει ο Άδωνης με την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

♣ Καλά, η κυβέρνηση θα μοιράσει το κοινωνικό μέρισμα για ψηφοθηρικούς λόγους. Η ΝΔ για ποιον λόγο θα το ψηφίσει; Για να πέσουν οι τιμές στα μούσμουλα;

Ο Ν. Δένδιας κατήγγειλε τον πρωθυπουργό γιατί τις εξαγγελίες για το κοινωνικό μέρισμα τις έκανε με διάγγελμα κι όχι στη Βουλή. Ήθελε να τον χειροκροτήσει;

♣ Εγγυητής της ενότητας της Κεντροαριστεράς δηλώνει ο Γ. Παπανδρέου. Λέει πουθενά η Ιστορία ότι μετά το ναυάγιο ο καπετάνιος του «Τιτανικού»…

♣ …έπιασε δουλειά ναυαγοσώστη στο «Baywatch»;

♣ Ο Άκης είπε τον Πολάκη «φασίστα» και «λασπολόγο» κι εκείνος τον αποκάλεσε «σάπιο» και «μιζαδόρο». Ξεκίνησαν κιόλας οι πρόβες για τις Απόκριες;

♣ Το ΣτΕ απάλλαξε εμμέσως τη Ζήμενς για τις μίζες στην Ελλάδα. Η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά ενίοτε κλείνει σε κάποιους το μάτι.

♣ Αυτές οι γριές που υποδέχθηκαν τον Τσίπρα στη Θράκη με λουλούδια φτυστές οι γιαγιάδες που πήγαιναν στις εκπομπές του Λαζόπουλου ήταν.

♣ Συκοφαντούν τον αδελφό μου για να χτυπήσουν την Κεντροαριστερά, παραπονείται ο Κ. Σημίτης. Και πολεμάνε τον Λιάγκα γιατί θέλουν το κακό της Γιουβέντους.

♣ Συγγνώμη, κύριοι της κυβέρνησης, αλλά αν η πορεία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας εξαρτάται από το τι λέει κάθε τυχαία Μ. Ξαφά, μη σώσει να ανακάμψει.

♣ Άλλες εποχές πήγαινες στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου κι έβγαζες καμιά γκόμενα.

♣ Τώρα κινδυνεύεις να φας καμιά μολότοφ στο κεφάλι.

Ύποπτο αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το διάστημα και τους πλανήτες. Λέτε να σχεδιάζουν να την κοπανήσουν με διαστημόπλοιο;

♣ Σύμφωνα με την «Ελεύθερη Ώρα», τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο το ’73 τα οργάνωσαν εβραίοι κομάντο. Σε… συνεργασία με οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

♣ Βαστάτε τον Άδωνη! Κίνησε από μόνος του να κλείσει φυλακή τον Καμμένο. Τη σύλληψη θα αναλάβει ο Δένδιας, χρέη εισαγγελέα ο Βορίδης.

♣ Συμφωνία για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης με την Παλαιστίνη υπέγραψε ο Π. Σκουρλέτης. Βλέπω στις επόμενες εκλογές, αντί για δημάρχους, να εκλέγουμε τοπάρχες της Χαμάς.

♣ Γονείς αριστούχων προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά της κλήρωσης για τους σημαιοφόρους. Και δεν φοβούνται μην τυχόν τσαντιστεί ο… Καρανίκας;


Σχολιάστε εδώ