Πρεμιέρες στα media

Πρεμιέρες στα media

Νέα εγχειρήματα από αύριο, Δευτέρα. Κυκλοφορεί η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» από τον Θανάση Μαυρίδη, με 70 δημοσιογράφους. Ξεκινάει το ραδιόφωνο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σε συνεργασία με το Action 24 του Διονύση Παναγιωτάκη, στη συχνότητα που χρησιμοποιούσε ο Action 104,6. Συνεργάζονται δημοσιογράφοι της εφημερίδας και του τηλεοπτικού σταθμού αλλά και ο Σταμάτης Μαλέλης, σύμβουλος ενημέρωσης του ΣΚΑΪ(διαβάστε σχετικό αναλυτικό δημοσίευμα).

Υπενθυμίζεται ότι το Action 24 αγοράζει πρόγραμμα (ενημέρωση και εκπομπές) από τον Όμιλο ΣΚΑΪ. Αύριο, επίσης, ξεκινάει τις εκπομπές του ο σταθμός της εφημερίδας «Athens Voice», με τους Στέφανο Τσιτσόπουλο, Αντώνη Πανούτσο κ.ά.

Ακόμη, αύριο επιστρέφει, μετά από πολλά χρόνια, το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ2, με παρουσιαστή τον Γιάννη Δάρρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και την Ελένη Χρονά το Σάββατο και την Κυριακή.

Απόψε, τέλος, βγαίνει στον αέρα η ανανεωμένη «Αθλητική Κυριακή», με παρουσιαστές τον Γιώργο Λυκουρόπουλο, τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο και τη Μαρία Παπαδοπούλου.

ΠΗΓΗ: www.typologies.gr


Σχολιάστε εδώ